Hamileliğin ilk haftaları, biz tam olarak farkında olmasak bile yumurtalıklarda ve rahimde çok hızlı değişimlerin meydana geldiği zamanlardır. Hala kanınızdaki hamilelik hormonları yeterince yükselmediği için ancak 3. ve 4. haftalarda hamile olduğunuzu kesin olarak öğrenebileceksiniz.


Erkeğin spermi ile kadının yumurtasının döllenmesi ile oluşan gebeliğin tam olarak ne zaman oluştuğunu bilmemiz her zaman mümkün olmayabiliyor. Bu yüzden hamilelik hesapları çoğu zaman kafa karıştırıcı gözükebilir. Genelde kullanılan yöntem, gebeliğin son adet tarihinize göre hesaplanmasıdır. Biz de hafta hafta gebelik ile ilgili bilgiler verirken bu hesaplama yöntemine göre vücudunuzda ve bebeğinizde gelişen değişimleri açıklayacağız.


Anne karnında hafta hafta bebek gelişimi


Hamileliğin ilk haftalarında bebek gelişimi

Henüz haberinizin olmaması içinizde hiçbir şey olmadığı anlamına gelmez. Bu haftalarda hamileliğinizde tahminen en önemli olaylardan biri başlıyor: Emplantasyon! Yani bebeğiniz, hafta hafta anne karnında bebek gelişimi yolculuğuna başlamak için rahminize yerleşiyor.


Bir kere embriyo rahminize yerleştiğinde, küçük top hücreler ikiye bölünür. Bir parçası embriyoyu ve diğer parçası da plasentayı oluşturacaktır. (Plasenta: Bebeğinizin 7/24 besinlerini alacağı, bebeğin eşi olarak da bilinen, hamilelikte oluşan ve bebekle birlikte rahimden çıkarak görevini tamamlayan bir organdır.) Hamilelik hormonlarıyla beraber değişen metabolizmanız ve rahminiz birlikte çalışarak yeni oluşmaya başlayan embriyoya ve plasentaya oksijen ve besinleri taşıyacak olan sistemi oluşturmaya başlamıştır bile.


Hamileliğin 4. haftasına doğru, vücudunuz meşhur hamilelik hormonlarının ilk damlalarını üretmeye başlayacak. Bu hormonlar, hamileliğinizin ilerleyen haftalarında en belirgin hamilelik belirtilerini de göstermenizden sorumlu olacaklar. Hamilelik hormonu olarak bilinen hCG, aynı zamanda evde yaptığınız hamilelik testinizde artı simgesini görmenizi sağlayacak olan hormondur. Bu haftanın sonunda küçüğünüz yüzlerce mikroskobik hücre tarafından oluşturulmuş olacak.



Hamileliğin ilk haftalarında yaşanan belirtiler

Bu hafta bebeğiniz rahme yerleşmeye başladığından, yerleşme kanaması olarak bilinen lekelenme türü bir kanama görmeniz tamamen normaldir. Ayrıca kendinizi yorgun hissediyorsanız veya göğüsleriniz büyümeye başladıysa, bunlar da hamileliğinizin erken sinyalleri olarak kabul edilebilir. Yükselmeye başlayan östrojen ve progesteron hormonlarına bağlı olarak da ani ruh hali değişimleri yaşamaya başlayabilirsiniz.


Hamileliğin ilk belirtileri hakkında detaylı bilgi için ilgili yazımıza göz atabilirsiniz:



Artan vücut sıcaklığı: Ovülasyon (yumurtlama) sürecine girerken vücut sıcaklığınız düşer, fakat ovülasyon tamamlandıktan sonra tekrar yükselir. Bu ısı değişiminin nedeni, aylık döngülerinizi düzenleyen östrojen ve progesteron hormonlarıdır. Döllenen yumurta, rahminize yerleşebilmek için belirli bir sıcaklığa ihtiyaç duyar ve hamilelikle birlikte yükselmeye başlayan hormonlar, vücudunuzdaki gerekli ısıyı üretebilmek için çalışmaya devam ederler.

Yumurta akı yoğunluğunda servikal mukoza (akıntı): Geçen hafta rahim mukozanız incelmişti ve bulutumsu bir görüntüye sahipti. Bu hafta ise çok ince, çok esnek ve şeffaf denebilecek ölçüde açık renkli; kısacası spermin yumurtaya doğru gelmesi için tüm yolculuk koşulları mükemmel.

Alt karın ağrısı (mittelschmerz): Her dört kadından biri acı veya alt karın bölgesinde yani yumurtlamanın olan tarafta bir dizi kramp hisseder. Yumurtalıklardan serbest bırakılan ve rahmen doğru yolculuğuna başlayan döllenmiş yumurta, bu hafif krampların sebebidir.


Halsizlik, yorgunluk ve bulantı: Birçok anne adayı hamileliğin ilk haftalarında kendilerini çok halsiz hisseder. Vücudunuzda meydana gelen ve çok hızlı bir şekilde ilerleyecek olan değişimler göz önüne alındığında, böyle hissetmeniz tamamen normaldir. Fırsat buldukça dinlenmeye çalışın ve bulantıları engellemek için de sık sık ve küçük öğünler halinde yemek yemeyi deneyin.

Hamileliğin ilk haftalarında nelere dikkat etmek gerekir?

Hamilelikte spor yapmak her koşulda iyidir, hamileliğinizi daha rahat geçirmenizi sağlar ve hatta doğumunuzu da kolaylaştırır. Maratona hazırlanırmışcasına kendinizi zorlamadığınız sürece hamile olduğunuzu öğrendiğinizde spor yapmaya devam etmenizde hiçbir sakınca yoktur.


Eğer doğum öncesi vitaminlere hala başlamadıysanız şimdi başlayın. Günde 400 mikrogram folik asit almanız çok önemli. Hap olarak tüketmek istemiyorsanız folik asit içeren besinleri beslenmenize dahil edebilirsiniz. Gebelikte beslenmenizi nasıl düzenlemeniz gerektiğinden emin olamıyorsanız bir beslenme uzmanına / diyetisyene danışabileceğinizi unutmayın.



Hamilelik için öneriler ve doğurganlığı etkileyen gıdalar



Trimester nedir?

Hamileliğin başlangıcından itibaren olan süreç, genellikle hafta hafta ifade edilir. Halk dilinde çoğunlukla "9 ay" olarak bildiğimiz hamilelik süresi, aslında tıbben "40 hafta" olarak kabul edilir. Anne karnındaki bebeğin gelişimi çok ufak değişimlerle ve bazen de çok hızlı gerçekleştiğinden, haftalara bölünmüş bir hamilelik hesabı genelde daha kolaydır. Peki sık sık duyduğumuz ilk trimester, ikinci trimester gibi kavramlar tam olarak neyi ifade eder?


Bebeğin gelişimini 3 aşamada da sınıflandırabiliyoruz. 3 aylık bölümlerden oluşan bu evrelere "trimester" adı veriliyor. Birinci trimester ilk üç aylık dönemi, ikinci trimester ikinci üç aylık dönemi (4-5 ve 6. ayları) üçüncü trimester ise 7, 8 ve 9. ayları ifade eder.


Hamileliğin ilk haftalarına dair uzman görüşü:

Medicana International İstanbul Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehtap Derelioğlu hamileliğin 1. - 2. ve 3. haftasında vücuttaki değişimleri şöyle anlatıyor:


“Gebelikte ay takvimine göre 3. haftada kadının yumurta hücresi ile eşinin spermi birleşerek döllenme gerçekleşir. Döllenme olduktan sonra tek hücreli bir organizma oluşur. İlerleyen günlerde oluşan tek hücreli doku şekline gelir. Döllenme kadınların fallop tüpü dediğimiz bölgede oluşur. Fallop tüplerinin içinde bulunan minik tüy şeklindeki silialar düzenli olarak hareket ederek döllenmiş yumurtanın tüp içinden rahim içine taşınmasına yardımcı olur.


Döllenmenin 5. gününde blastosist adını verdiğimiz çok hücreli canlı doku rahim içinde kendi yuvalanma işlemini tamamlayacaktır. Fallop tüplerinde döllenmiş yumurta 7–10 günlük yolculuğunu tamamlayarak artık rahim içine geçer. Bu nedenle gebeliğin ultrasonografide tam tespit edilmesi biraz zaman alır, bu süreçte sabırlı olmak gerekir. Rahim içine yerleşmiş canlı doku büyüklüğü bu dönemde 0,1 mm dir. Yuvalanma döneminde bazen rahim duvarına yerleşim sırasında lekelenme tarzı açık renkli vajinal kanamalar izlenebilir.


Hamileliğin ilk ayında bedensel ve ruhsal olarak daha çok dinlenmeye ihtiyaç vardır. Annenin vücudunda meydana gelen birçok hormonal değişim annede hem fiziki yorgunluk hem de ruhsal gerginliğe neden olabilir. Yükselmeye başlayan gebelik hormonu annede halsizlik, yorgunluk ve bulantıyı tetikleyecektir.



Gebelik öncesinde eğer sigara, kafein ve alkol gibi alışkanlıklar varsa, gebelikte mutlaka bırakılmalıdır. Gebelik planlanmaya başlandığında bu alışkanlıklardan önceden vazgeçilmelidir. Beslenme konusunda öncelikle protein ağırlıklı beslenmeli ve vitaminlere de dikkat edilmelidir. Özellikle gebeliğin ilk 3 ayında folik asit kullanımına özen gösterilmelidir. Folik asit bebeğin-omurilik gelişimini destekleyen bir vitamindir. Gebelerde günlük alınma dozu 400 miligramdır. Bunun dışında beslenmede folik asit içeren gıdalar (bakliyatlar mercimek, fasulye, narenciye, ıspanak, brokoli, marul ve sakatatlar) tüketilebilir. Eğer anne adayı gebelik sırasında sigara kullanımına devam eder ise vücudun ihtiyacı olan folik asit miktarı da artacaktır. Planlanan gebeliklerde folik asidin gebelik öncesi 3. aydan itibaren başlanması uygundur.”




Hamilelik testi ne zaman yapılmalı?



Facebook Yorumları

YORUMLAR

Yorum kurallarını okumak için tıklayınız!
  • Misafir Sag taraf yumurtaligimda hafif bir şey var hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Hamilelik belirtileri alıyorum ama test yaptım sonucu negatif cikti
    CEVAPLA
  • Misafir Selam adetimin 21ci gunu ve progesteron hormonum 48.8 hamilelik olbilir mi bel ağrısı şiddetli.
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba arkadaşlar ben 5 Nisan'da adet oldum ve bu gün haziranın 6 hala adet olmadım bundan iki hafta önce test yaptım negatif çıktı Fikri olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
    CEVAPLA
  • Misafir En son adet tarihinin 4. 5iydi adetimden 5 gün geçti acaba hamilemiyim ama her adetimde gecikme oluyor yardimci ilurmusunuz
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba brnim adrtime 9 gun kaldi test soluq cikiyo lakin elektrona testa pozitif 1-2 haftalik hamilrlik cikiyor ama belim cok ariyor acaba bilrn varmi nedeneini?
    CEVAPLA
  • Misafir Merhabalar. Benim adetime 3 gun var ama kendimi cok yorgun hissediyorum basim donuyor isdahim yok acsba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir 15 gün adetim geçti beta sonuç 0.200 çıktı ama göğüslerim de sut var normal mi hamile olabilir miyim tşkler
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime bı gün var karnıma kıramplar giriyor sizce normal mi
    CEVAPLA
  • Misafir Ben yaklaşik 24ocakta adet olmam lazımdı. Ama adet olmadım. Ve kasık agrılarim var mide bulantısı. Ama kaç defa kan testi yaptım. Hamilelik çıkmadı. Ben 16 ocaktan itibaren korumasız ilişkiye girdim sizce hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir Mide bulantısı baya var özellikle sabaha karşı ve ilişkim 3 aydır korunmasiz
    CEVAPLA
  • Misafir Merhabalar geçen hafta adet oldum 2gün normal geldi 2ikinci günden sonra azaldı neden böyle olmuş olabilir bana bir bilgi verebilir misiniz
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim gecikti
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 2 gün gecıktı sağ karın ve kaşık altında bazen kramp ve küçük bır şışlık var Acaba hamile olabılırmıyım
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 4gun var hamile 2gundur kasıklarımda ara sıra graplar giriyor halsizlik var acaba hamile olabilme şansım varmi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 4gun var hamile 2gundur kasıklarımda ara sıra graplar giriyor halsizlik var acaba hamile olabilme şansım varmi
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb adet donemime 10 kala pembemsi leke geldi az miktarda daha sonra kahverengi dönüştü halsizlik tat bozukluğu iştahsızlık ve terleme sık idrara çıkma ve grip oldum bu belirtiler hamilik belirtisi mi acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Bende ilk çocuğunda öyle olmuştum gebe kalmistim
    CEVAPLA
  • Misafir Benim günüm gecdi ama ağrılarım ve göğsümde acıma var hamile olabirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 2 gün gecti kanda hcg 0.0 Hala adet olmadım kasıklarımda ve gögüsümde agrı var
    CEVAPLA
  • Misafir Normalde hep gecikirdi adetim ama ilk defa 1 hafta önce aniden adetim geldi ve ilk günden itibaren bıçak saplanması gibi ağrılarım var bir haftadır yürürken artan
    CEVAPLA
  • Misafir Kadın doğuma gidemeyen insanlar için faydalı oluyor herkes her istediğin de ulaşamıyor böyle bilgilere siz cahilsiniz ne var buna bu kadar tepki verecek
    CEVAPLA
  • Misafir Şüpheleniyorsanız gidin doktora başvurun görünün sanki burdakiler müneccim bilecekler tövbestagfirullah
    CEVAPLA
  • Misafir Olur
    CEVAPLA
  • Misafir Sanane
    CEVAPLA
  • Misafir Ne cahil bi toplum ya buraya neden yorum birakiyorsunuz doktora gitsenize
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba 7.günde ertesi gün hapı kullandım adetim 2 gün gecikti bilgi verir misiniz?
    CEVAPLA
  • Misafir Stres yapmayın 3 güne adet olursunuz inşallah
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb stres yapmayın 3 güne adet olursunuz
    CEVAPLA
  • Misafir Bende hamilelik var mıdır acaba erik ve kirazı çok sık yiyorum normalde yemem fazla
    CEVAPLA
  • Misafir Ne kadar cahil insanlarsınız ya burada kim cevap yazmış ki hala yazıyorsunuz gitsenize doktora
    CEVAPLA
  • Misafir Âdet gününden 3 gün önce leke gördüm hala adet olmadım bu gün adet günüm olmasına rağmen. Ne olacak acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Normalde hep gecikirdi adetim ama ilk defa 1 hafta önce aniden adetim geldi ve ilk günden itibaren bıçak saplanması gibi ağrılarım var bir haftadır yürürken artan
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 10gun geçti bebek istiyoruz ama ne kadar rest yaptiysam negatif çıktı akıntı var ama artık test yapmak istemiyorum hep hayal kırıklığı ne zaman yapmalıyım sonucun pozitif çıkması için
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 1 hafta gecikti eşimle 2 gunde 3 kere iliskiye girdik ama hep üzerime bosaldi hamile olabilirmiyim 7 gun gecti adetim
    CEVAPLA
  • Misafir Burdan yazana kadar gidin kadın doğuma. Cahil misiniz siz
    CEVAPLA
  • Misafir Catlama inesi oldum 5 gumun kasik agrim var bel agrim oluyor sicaklik basiyor hic halim yok sali persembe iliski oldu kafam cok karisik
    CEVAPLA
  • Misafir merhabalar araligin 29 unda adet oldum 4 gun surdu bitti ve 9 ocak iliskiye girdim geri cekilme ile korunuyoruz sanirim geri cekilirken kacirma gibi birsey yasandi ve benim 1 haftadir mide bulantim var acaba hamilemiyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir beklenn adet tarihinden once lekelenme var 3 ay folik asit kullanıyom gebelik varmidir
    CEVAPLA
  • Misafir 3 gun adetim gecikdi test yaptim evde iki cizgi cikdi hamilelik varmi bilmiyorum pazartesi gidecem
    CEVAPLA
  • Misafir 3 gun adetim gecikdi test yaptim evde iki cizgi cikdi hamilelik varmi bilmiyorum pazartesi gidecem
    CEVAPLA
  • Misafir Bilgi edinmek için girdim bu foruma ama sorular içler acısı. İnsanlar ne kadar cahil dağda kendi imkanlarınızla mı doğdunuz arkadaşlar? Elinizin altında internet var bari buradan açıp okuyun cidden yazık kafanıza
    CEVAPLA
  • Misafir Benim adetim 10gun geçti tes yaptım çıkmadı kasıklarımda ağrı var baskı gibi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 15 gün geciktim kaldıklarında ve göğüslerinde batma hissi birde halsizlik var sizce ben hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba arkadaşlar benim 10 gün gecikmiş acaba Ben hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir 9 gün oldu adet görmedim Ama kasıklarım ağrıyor ve bazen basım dönüyor yorgun hissediyorum bazen kendimi ve midem bulanıyormuş gibi hissediyorum Ama bulanmıyor ve göğüs uçlarım ağrıyor ama her test yaptığımda negatif çıkıyor ne demek oluyor bu lütfen cevap verin ???????????? hamilemiyim olmak istiyorum da.
    CEVAPLA
  • Misafir Ben 11 haftalik hamileyim bekimin tek tarafi ve kalcama vuran bi agri var ve arada kasklara vuran bi agri var neden olabili korkmam gereken bisi varmi
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb adetim 5 gün gecikti test yaptım bsey çıkmadi beklemem mi gerek hamilelik testini yapmak icn
    CEVAPLA
  • Misafir bacak agrisi bacak uyusmasi zizlamasi hamilelik belirtisimi
    CEVAPLA
  • Misafir Korona oldum belim ağrıyor akıntım var hamile olabilir miyim acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 10gunden fazla vardı ve karsiklarimda ağrı sık sık idrara çıkmam vardı Adetime 5gun kala ilk gün sadece hafif kahve rengi akıntı oldu ertesi güne kadar bisey gelmedi 2gun biraz oldum 3gunde pek olmadım 4gunden sonra çok az Bi leke oldu daha olmadım bisey karsiklarimda ağrı ve idrara çıkmaya devam ediyorum sizce hamilelik varmidir
    CEVAPLA
  • Misafir Benim hcg 347.50 cıktı doktorum hamilesin dedi ama.aşırı ağrılar oluyor bende bide adetim 2 gün tek geçti böyle yaşayan oldu mu acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Ben eşimle ilişkiye giremiyorum ne yapmam gerekir
    CEVAPLA
  • Misafir Bebek olmuyor neden
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben Ağustos 15 de regli oldum ve bugün başka bir neden için gittiğim kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktor rahim duvarı kalınlaşmış dedi acaba hamile olabilir miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben Ağustos 15 de regli oldum ve bugün başka bir neden için gittiğim kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktor rahim duvarı kalınlaşmış dedi acaba hamile olabilir miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde bas dinme mide bulatsi bid ebel agrsi falan var ilk kizmada yasadim aynsi acbah hamile olabilirmyim
    CEVAPLA
  • Misafir Yanmam var karın agrısı akıntı yanma sürekli var ağrım var gebe olabilirmiyim adet gecikmem var cinsel ilişkiden sonrada yanma var
    CEVAPLA
  • Misafir Adetin 11gunundeyim beş kez ilişki yaşadım hamile kalirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir 12 gun oldu günüm geciyor test yaptim evde negatif cikti ama oyle sancim falanda yok kan testi versem cikarmi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim çok düzenli normalde bu ay bı hafta geçti ins hamileyim dir ama kasiklarimdKi ağrı çok fazla
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde kaşık ağrım ve bel ağrım var acaba ilk hafta oluyormu
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba adetim 17 gündür geçio idrar testim negatif kan verdim daha sonuç çıkmadı sizce hamilelik varmidir
    CEVAPLA
  • Misafir Bebek isteyen bayanlar ilk olarak çok düşünmek hiç iyi degil kendenizi unutun Allaha sığının ummadığın bir anda oluveriyor
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde kasiklarimda ağri var acaba gebelik varmidir
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 2 gün gecikti normalde gezikme olmaz. Kramplarım oluyo ve hafif isal hali var folik asit kullanıyorum. Test yapıyorum tek çizgi çıkıyo
    CEVAPLA
  • Misafir İlişkiden kaaç gün sonra hamilelik testi yapılmalıdır
    CEVAPLA
  • Misafir Benim de 2 gün adet gördüm şuan karnimin altında ağrım var
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb evde test yptim 3 tür silik cizgi cikiyor ve adetten 6 gun gecti hamilelik varmi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 6 gün gecti beta hcg 180,3 Cikti doktorum daha sonucları görmedi gebelik varmi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim biteli 2gün oldu ama kasıklarımda ağrı rahmime aniden ağrı oluyor bide baş ağrısı bunun sebebi nedir
    CEVAPLA
  • Misafir Ben yaklaşık bir buçuk aylık evliyim bende son iki gündür mide bulantısı oluyor ama kusamiyorum ayrıca ilişki esnasında karnımın alt kısmı ağrı yor bunun sebebi nedir
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba adetime 1 hafta varken sancılarım başladı ve adet tarihime 3 gün kala kahverengi akintim oldu sonra kesildi bugün tam 30. Gun adetim yok ama agrım çok nedendir?
    CEVAPLA
  • Misafir Hamile olduğunu yeni ogrendim bel ağrım kaşık ağrım ve vajinada batmam var normalmi
    CEVAPLA
  • Misafir Adet sancısı var midem yaniyo basım ağrıyor uykumda çok var halsizlik ne den acaba lütfen yardım edin cvp ver in
    CEVAPLA
  • Misafir Adet sancısı var midem yaniyo basım ağrıyor uykumda çok var halsizlik ne den acaba lütfen yardım edin cvp ver in
    CEVAPLA
  • Misafir 1.5 yıldır evliyim bebeğimiz olmadı hala cok istiyoruz psikolojik olarak kötü etkileniyorum sürekli aglıyorum acaba bu tetikliyor mu kalmamayı rabim nasip etsin artık cok mutsuzum
    CEVAPLA
  • Misafir 4 gundur kahverengı lekelenmem var adet gınumden 2gun once basladı test yaptım pozıtıf ama akıntım devam exıyo kahvedengı
    CEVAPLA
  • Misafir yorumu yapan kişiyialkisliyorim Siz kafayı yemişsiniz buraya hamile miyim diye soranlar.. bence siz zaten hamile kalmayın üremeyin yazık..
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde son adet tarihim 16 şubattı ve adet olmadim adet olmama yakın asim ile korunmasız ilişkiye girdim idrar ve kan testi yaptım çıkmadı ama çok kötü sırt karin ve bacak ağrılarım var sizce nedendir bilgisi olan varmı?
    CEVAPLA
  • Misafir Ağızda çamur tadı var acaba neden
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim beta sonucum bi yuksek bi düşük cikiyor pskolojim alt ust oldu hep uyku halim var ve alt karin bolgem ariyor
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim adrt olmama 3 gun vaf ama 10gunden beri hem sag hem sol kasiklarim agirio hafif bel agirisi da var ustelik sinirli ve duygusal olmusum acaba hamilemiyimdir?
    CEVAPLA
  • Misafir Benim gogus uclarimda karama var vu su geliyi 1ayi ikigun gectiyi bugun kan gelmye basldi aksma az az geldi normelmidir hamikemiyim degimiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Siz kafayı yemişsiniz buraya hamile miyim diye soranlar.. bence siz zaten hamile kalmayın üremeyin yazık..
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 1 gün var adet sancim genelde oliyudu simdi yok kendimi cok halsiz ve yorgun buliyum mide bulantisi yasiyum acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir adetim 3 gun geçti belim çok agiryo test yaptım pozitif hamileyim ama bel ve karın ağrısı mahvetti beni bu normal mi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetıme 1 gun var beyaz adetim var hamılemıyım basımda ağrıyor midemde bulunacak gıbı oluyor hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 13 gün gecikti ve kan tahlili yaptırdim gebelik yok dedi doktorum şuan 15 gün oldu ve daha adet olmadım ne yapmalıyım acaba kanda çıkmamis olabilrmi
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba! Benimde bayadır kasıklarımda ağrı var hamilelik hissi var ama evde test yaptım 2 defa tek çizgi çıktı hamilelik hisleri var belkide yanılıyorum dur ????
    CEVAPLA
  • Misafir Kasıklarımda ve bacaklarımda agrı uyuşma sızlama var hamilelik belirtisi olabilirmi
    CEVAPLA
  • Misafir Geri çekilme yöntemi ile kornuyordum fakat adetim gecikti kasigimda ise bir ağrı inşallah korktuğum başıma gelmemiştir rabbim isteyenlere versin benim zaman i değil daha
    CEVAPLA
  • Misafir 23 yanvar aybaşı olmuşdum 28 qurtarmışam 1fevraldan 18 fevrala qədər qarmarite görə müalicə eletdrmisem 7 13 16 fevral cinsi əlaqədə olmuşuq vurdurdugum iynələrin içində gentamisin ampulasi kalsikanad c vitamini var idi aybaşını 3 gün gecikdirdim kafam karıştı sizce hamilemiyim?
    CEVAPLA
  • Misafir 1 Şubat'ta adet olmam gerekirken bugün 23 Şubat sağ kasigimda ağrı var ve geçen hafta sadece biraz kahverengi leke gördüm gormedim sizce hamilelik varmı ayın 17 sinde kan verdim doktor gebelik yok dedi tekrar kan vereyim mi ne zmn vermem lazim
    CEVAPLA
  • Misafir Tam olarak ilişkiye girmedik nişanlım la ama nedense çok tedirginim normalde genel olarak halsizim kansızlığım olduğu için birde reglim gecikti küçük bir ihtimal ama tedirginim bu durumda olan varmı
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim bir gün gecikti ama karnım belim sırtım çok ağrıyor test kaptım ikinci çizgi hafif belli oluyor sizce hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Bende gecen ay siprailimi cikardim bu ayda surekli sol yanim agriyo ucuncu hafta oldu belimde ara ara cok agriyo basimda donuyo adetime 15 gun var sizce hamilemiyim cevap yazarmisiniz teşekkürler
    CEVAPLA
  • Misafir Aşırı mide bulantım var başım da da geçmeyen bir ağrı 10 gündür bu şekildeyim göbeğimde bir hassasiyet var gibi hissediyorum sizce ☺️☺️
    CEVAPLA
  • Misafir arkadaşlar öncelikle iki haftalık hamilelik kanda ve idrarda çıkmıyor 1hafta önce yapılışında benim çıkmadı bir hafta sonra yaptırdım da bebeğim 3haftalikti
    CEVAPLA
  • Misafir Bu gun adetgunum olmadim sol kasigimda batma ve sanci var hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Hastaligima 1 hafta var ama adet olacak gibi hissediyorum
    CEVAPLA
  • Misafir HCG değerim 655,7 çıktı hamileyim karın ve sırt ağrım var normal mi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime10 gün varmide bulantılarım vekasık ağrım var hafif. Gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Acaba erken olabirmi. Kan testi mi yapmam gerekiyor.
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba adetim 8 gün gecikdi ve kasıklarımda ara ara agri var ama karın altında agırlık var gibi agrı ve ara ara sancı oluyor ve belim ve sırtım cok agriyor kokulara cok hassas oldum ve dün acık kahve rengi leke geldi kesildi bir kere bugun se kırmızı geldi bir kere kesildi acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Ola bilir
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime10 gün varmide bulantılarım vekasık ağrım var hafif. Gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Acaba erken olabirmi. Kan testi mi yapmam gerekiyor.
    CEVAPLA
  • Misafir Boşverin burda ne durumda olduğunuzu yazmayı da gidin doktora. Herkes de hamilelik durumu farklı seyredebilir...
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben idrar testi yaptım ve 2. Cizgi silik cikti sabah 5 de kalkıp cikolata yiyorum ve ilişki esnasında kasiklarimda batma oluyor gün içerisinde de kasigimda afri oluyor Hamile miyim acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Ola bilirsin hamile.
    CEVAPLA
  • Misafir Benim ara ara kasık ağrılarm oluyo ve ilişki esnasında kırmp giriyor bacaklarma bide bel agrım oluyor adet sancısı gibi sizce hamilemiyim inşallah olurum
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba adetim 5 gün gecikti göğüs uçlarında ağrılarım var ve kasıklarda adet sancısı gibi bir sancı var
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 2 gün gecikti ama tek kasıkta ağrı var acaba hasta mı olacam yoksa hamile miyim :(
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 2 gün War ama karın ağrım war
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim 8 gündür adet günüm geçiyor ama bi belirti yok yani sizce hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Adet olduktan sonra ilişkiye girmedim. Adet olalım 10 günü gecti ama migde bulantım, karın agrım, baş agrım var. Hamilemiyim acaba bu durumu yaşadınımı
    CEVAPLA
  • Misafir Rahim filmi cekinmenizi oneririm olmiyablarin ben çektiğim. Ay hemen hamile kaldim
    CEVAPLA
  • Misafir 10 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var yaklaşık 4 yıldır korunmuyoruz eşim de bende çok istiyoruz bir tane daha bebeğimiz olmasını ama 4 yıldır hüsran bu ay adetime 17gun var göğüslerimde agri sık sık da idrara çıkıyorum bide ilişkide kasiklarim da batma oluyor bu kadar erken belirti olmayacağına eminim ama yine de ümit ediyorum böyle bisey başına gelen var mı bu kadar erken belirti vermez belki ama ne bileyim içimden çıkaramıyorum aceba neden başına böyle bisey gelen varsa yazabilir mi başına böyle bisey gelen varsa yazın lütfen ve Dua edin
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 5 gün var belli hafif den kasıklarım ağrıyı belim ağrıyor ve 2 ay önce düşük yapmıştım bel neden ağrır
    CEVAPLA
  • Misafir 13 Kasım son adet tarihim kan testi idrar testi yaptık negatif çıktı ne yapmalıyım bundan önceki gebeliğimde geç anlaşıldı hatta cekap bile yaptım gözükmedi iki gün sonra evde idrar testinde belli oldu . bilgi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler.
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben iki gün önce hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim daha çok yeni üç haftalık diye tahmin edildi ara ara kanamam oldu şuan bile ağrım var doktorum bunların normal olduğunu söyledi korkulacak birşey yokmuş önce pembe leke gördüm sonra kahverengi yerleşme kanıymış ve ara ara devam edicek hem ağrılarım hem kanamam iki hafta ilişki yasaklandı ama herşey yolunda her kadında farklı gözlemleniyor bacak ağrısı sırt ağrısı kasık ağrısı bunlar normal sadece yoğun kan görürseniz tehlike onun dışında olanlar hormonların değişimi ve çocuğun rahme yerleşmesiyle alakalı rabbim herkese...
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben dün test yaptım adetimin gecikmesi ve belli başlı sebeplerden dolayı pozitif çıktı test ama çok aşırı bacaklarım da sancılarım var ayakta duramıyorum karnımda sanci ve ağrılar oluyor normalmi pazar günü ve pandemi süreci içinde olduğumuz için pazartesi gününü bekliyorum bu bacak ağrısı şiddeti normalmi
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba
    CEVAPLA
  • Misafir Benim şuan kese gözükmüyor dedi ama hamileliğin 3.haftasndym galiba tam .kasıklarda agrm çok normal midir acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Kizlar sol kasığımda ağrı var beyaz nazende bulanık akıntım var adetim on gün gecikti evde test yaptım sonuç negatif sizce hamile olabilir miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Evliyim ve korunmuyoruz adetim 1 hafta önce bitti ve 2 günden beri kasıklarım ve belim agrio ayriyetten sık sık lavaboya gidiyorun hamile kalma ihtimalim olmuş olabilir mi
    CEVAPLA
  • Misafir Evliyim ve korunmuyoruz adetim 1 hafta önce bitti ve 2 günden beri kasıklarım ve belim agrio ayriyetten sık sık lavaboya gidiyorun hamile kalma ihtimalim olmuş olabilir mi
    CEVAPLA
  • Misafir İyi gunler. Benim adetime daha 3 gün var ama karnimda sanci oluyor arada bir. Bide akintim var sizce hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba adetim 4 gün gecikti ve belinde sırtlarımda çok ağrılar var bugünde pembe ve sümüksü bir akıntım geldi acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Yorum yazanlar umarım hamile değilsinizdir lütfen üremeden ıq testi yaptırın
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 2 gün gecikti belim agtiyo arada basım donuyo acaba hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Allah'ım çok komik sorular var burda doktora gidip test yaptırmak bu kadar zor olamaz
    CEVAPLA
  • Misafir Mrhb benim adet gunum gecti 5 ci gunu arada karin agrisi arada da sanci oluyo bugun sebebi gebelik midir test yapmalimiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Bende 5 aylık evliyim ve hamile kalmak istyrm her ay sonu uzuntlye gecrdim smdi adetm normal de bir gün kalmış yani yarın ama bendede göğüs ye büyüme ve kasık ağrım vede baş ağrısı halsizlik aşırı var bu yandan umut ediyorum ama bir yandan etmiyorum dua edrmsnz çok endslym ve umarm vardr benmde bir bebegm çok istyrm ???????? veletler var ama ynede insan üzülmemek için umut etmyr çok kötü brsey çocuğunuz varsa kıymet bilin
    CEVAPLA
  • Misafir Bende test yaptım testim açık pembe çizgi oldu bugün randevu aldım hamileyim herhalde
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim bu gün 7. gün olacak henüz kan gelmedi gebelik testi 4 gün yaptım negatif çıktı. Acaba kan testi yaptırsam mı
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben test yaptım negatif çıktı ve adet dönemimin üzerinden 6 gün geçti sizce hamile olabilir miyim sırt ve karın sancılarım oluyor çok yemek yiyorum lütfen cevap verir misiniz ne kadar süre sonra test yapıyım doğru sonuç için
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben test yaptım negatif çıktı ve adet dönemimin üzerinden 6 gün geçti sizce hamile olabilir miyim sırt ve karın sancılarım oluyor çok yemek yiyorum lütfen cevap verir misiniz ne kadar süre sonra test yapıyım doğru sonuç için
    CEVAPLA
  • gamzetarik150314@gmail.com Merhaba 3 aylık evliyim ilk ay korunduk 2 ay hap kullanmaya başladım fakat 15 gündür hap kullanmıyorum. Ay başından beri kanamam geliyor koyu renkte ilaçtan dolayı. İlacı bıraktıktan sonra 4 5 gün normal şekilde kanamam geldi ve şu an gelmiyor korunmuyoruzda hamile olma ihtimalim ne kadar yüksektir adet olduğum için testte yapmadım. Mide bulantılarım var hamile olma ihtimalim var mıdır acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim kan testim 58.74 çıktı kaç haftalık hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir Adete 6 gün kala karın ve kasık ağrısı
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde adetim 8 gün gecikti ayrıca kasık ağrım çok var sizce hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben 5 hafta 4 günlük hamileyim covid oldum bel ağrım çok sizce normal mi
    CEVAPLA
  • Misafir Hissedebilirsiniz aslında ben hissediyordum goguslerimde hassaslasma olmuştu artık rahat rahat üstüne dokanamiyordum yatamiyordum sürekli uyumak istiyordum ayrıca hareketlerim çok degismisti çok çabuk sinirleniyor tepki veriyordum adetiniz geciktiyse test yapın eğer iki çizgi varsa hamilesiniz eğer çizginin biri açık pembe ise yine hamilesiniz sadece yeni olduğunu gösterir benim canım sürekli biseyler istiyordu ama ne istediğini hayla bulamıyorum ya öyle bişey ki aserme deyil mesela yiyorum yiyorum çok güzel keyif alıyorum sonra bu deyil diyorum ne istediğimi bende bilmiyorum ama sürekli...
    CEVAPLA
  • eylultulayozyurt14@gmail.com Benim adetime 9 gün var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan verdim negatif ama belirtilerim var kasik ağrım mide bulantım bazen yemek yemek istemiyorum igreniyorum falan baş dönmesi bulantı gosulerin büyümesi acaba diyorum ilk haftam değeri çıkmadimi kanda
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba kan tahlilim 717 çıktı kaç haftalık hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim adetim 1hafta kaldı biraz karnım şişmiş sizce hamile miyim cevap bekliyom
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 4 gün kala kanamam oldu 4. Gün kahverengi akıntım oldu geçti 10 gün falan sonra idrar testi yaptım negatif şuan kasık ağrım ve bel ağrım var ama neden bilmiyorum hamile olmadan önce bunları yaşayan var mı
    CEVAPLA
  • Misafir Hocam ben ikinci gebelik yaşıyorum ama ilk gebelikte sezeryen olmuştum şuan ikinci gebelikte ağrılarım var iki aylık şuan
    CEVAPLA
  • Misafir Regl 9 gün kala kahverengi ve pembe lekelememoldu durdu sizce gebelik belirtisimi
    CEVAPLA
  • Misafir 2 haftalık hamileyim sol yanim ağrıyor normal mi hocam
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 2 gün var ve ovulasyon döneminde eşimle beraber olduk karnımın altında aralıklarla ağrı oluyor ve aşırı gaz oluyor göğüslerim de çok şiş sizce hamilemiyim hamilelik testini yapsam doğru sonuç verir mi
    CEVAPLA
  • Misafir Bende 19 eylülde adet oldum adetimde gecikti kasıklarda agrım var gögüs te şişkin lik varacaba hamilemiyim lütfen cevap verin
    CEVAPLA
  • Misafir Btg değerim 50 500 cıktı hamile miyim acaba yoksa degilmi anladım
    CEVAPLA
  • Misafir 2 haftalık hamileyim bel ve karın ağrım çok var ve kahverengi lekeler görüyorum sizce bu normal mi
    CEVAPLA
  • Misafir Arkadaslar merhaba ben epilepsi hastasıyım ve troıdım var 1 senedir evliyim 5 aydır bebek sahibi olmak ıstyrum ama olamadım ıkı aydır yumurtlama takvimini uyguladım adetıme 3 gun var ama 15 gundur fln takvımıuyguladıgımdan beri kasıklarımda ara ara hafıf sancı oluyor sag ve sol kasıgımdada arada belimde agrı oluyor bazen sırt kısmım cok agryor karnımda sıslık ve kabızlık var goguslerımde takvimi uyguladıktan sonra acıma olmustu su an o kadr acıma yok takvimi uyguladıktan sonra bı sure beyaz koyu bı kıvamda akıntı geldı sonra kesildi sarımsı renkte akıntı geliyor cok baş agrım var ama bir...
    CEVAPLA
  • Misafir Benim 2 günüm geçmiş ama bnim akıntim hic yok acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 18 gün geçti test yaptım negatif çıktı 5 tlik testten belim kasık agrım var ayaklarda yanma gece tuvalete sık cıkma oluyor hamilelik belirtisi iş acaba cevap bekliyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba regl öncesi test yaptırdım 27 cıktı ıkı gun sonra 42 doktor yavas ılerliyo dedi sizce neden öle olur :(((
    CEVAPLA
  • Misafir Neden
    CEVAPLA
  • Misafir Ben bir aylık evliyim 10 gündür adetim geçikmiş ne anlama geliyor sizce
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb kan tahlili yaptırdım sonuç z–33cıktı eylülün 27siydi hamilemizim sizce ve midemde ağrı yanma ve sürekli istifra ediyorum cevaplarsanız sevinirim
    CEVAPLA
  • Misafir Benim sağ kasıkta ara ara ağrı oluyor ceviz büyüklüğünde bişey var gibi acaba neden
    CEVAPLA
  • Misafir Sancı oluyorum ama adet olmuyorum hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Adet gecikti ve göğüsler ucu ve kenarı kahverengilerdi ara ara kasik ağrıyo
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba adetten 5 gün önce oldu ve 5 gün sonra adet oldum veadetim biteli 2 gün oldu ve dünden beri belim çok agırıyor sizce hamilelik belirtisi mi
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba hanimlar ben 1 bucuk aylik evliyim evlendigimden beri henuz adet kanamam olmadi gunude geciyor geceler son 3 gundur kasiklarimda agrilar dolasmakta basim agriyor ve asiri uyku derdim var uykudan kalkamiyorum okadarki uyumak istiyorum Ve canim hep biseyler cekiyor eczaneden aldigim testlerde hepsi tek cizgi acaba benim hamile olma ihtimalim var yardimci olursaniz sevinirim tesekurler..
    CEVAPLA
  • Misafir Kan testi yaptır
    CEVAPLA
  • Misafir Kan testi yaptırın
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba hanimlar ben 1 bucuk aylik evliyim evlendigimden beri henuz adet kanamam olmadi gunude geciyor geceler son 3 gundur kasiklarimda agrilar dolasmakta basim agriyor ve asiri uyku derdim var uykudan kalkamiyorum okadarki uyumak istiyorum Ve canim hep biseyler cekiyor eczaneden aldigim testlerde hepsi tek cizgi acaba benim hamile olma ihtimalim var yardimci olursaniz sevinirim tesekurler..
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde her ay 26 deil 27 ci günü mutlaka adet olmam gerekiyodu 2 3 gün geçti
    CEVAPLA
  • Misafir Selam
    CEVAPLA
  • Misafir Ne kadar saçma sorular soruyorsunuz. Medyum mu bu adamlar nereden bilsin hamile olup olmadığınızı
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba,benim adetime 5 gün var ama bundan 6 gün önce bir kanama oldu açık kırmızı şeklinde. iki gündür kasıklarım çok ağrıyor, göğüslerim de ağrıyor ve kokulardan rahatsız oluyorum.Test yaptım negatif çıktı acaba normal regl belirtileri mi bunlar yoksa hamilelik mi? iyi günler.
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba. Iki hafta önce adet oldum bittim . Geçen hafta sevgilimle ilişkiye girdim . 9 gün oldu ve dün karin ağrısı çektim aşırı bir vajinal akintim var su gibi . Göbek deliğinin sağ ve sol taraflarına küçük kramplar ve ağrılar oluyor . Halsiz ve yorgunum baş dönmem var ve aşırı baş ağrısı var . Ve sürekli sinirliyim mide bulantısı da var kasik ağrısı da . Daha 10 gün oldu hamilemiyim? Bu kadar erken belli oluyor mu ?
    CEVAPLA
  • Misafir İnşallah sevgilin sana nikah kıyar..!
    CEVAPLA
  • Misafir Meraba benim adet gunum 15 gün gecikti evde test yaptım pozitif sonuç vermedi hamile olma ihtimalim varmı?
    CEVAPLA
  • Misafir Meraba benim adet gunum 15 gün gecikti evde test yaptım pozitif sonuç vermedi hamile olma ihtimalim varmı?
    CEVAPLA
  • Misafir Kan test yaptirdim 26.6 cikti doktor hamile olabilirsin dedi varmi acaba agrilarim belirtilerimde cok var
    CEVAPLA
  • Misafir Adetten 2 gün sonra ilişkiye girdim eşimle 1hafta sonra gögüslerimde ağrı sol kasığımda ağrı sırtımın sol tarafında ağrı halsizlik ve duygusallık var yardımcı olabilir isiniz adetime daha var
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba! Bnım adetım 3 gun gecıktı tes yaptımm pozıtıf cıktı hamıle olabılırmıyıö
    CEVAPLA
  • Misafir Yumurtlamanın dorukta oldugum gunlerdeyim bel ve kasık ağrısı ve aşırı gaz var yemek yedikten sonra tekrar midem gurulduyor hamile olma ihtimali var mıdır
    CEVAPLA
  • Misafir Mrbalar bende karsıklsrim.felaket agriyo adet sancısı gibi bel.agrisi baş agrisi
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba benin iki gun var kasıklarım cok ağrıyor belim cok aryuk test yapdım iki çiz ckdı hamlyim
    CEVAPLA
  • Misafir Eylül'ün 1 de adet oldum ve sonra klomen ve yumurta büyütme tozu kullandım ayın 11 de ovitrlle çatlatma iğnesi vurundum adetime 4 gün var ve midem bulanıyor canım birşeyler istiyor belim ağrıyor yoğun bir şekilde aceba hamilemiyimdir lütfen cevap yazın
    CEVAPLA
  • Misafir Iyi günler bende polip vardı 3 4 tane ama büyük değilmiş ama rahimin önündeymiş ve yumurtaligimin bı tarafında çikolata kisti var oda büyük değil acaba hamile kalabilir miyim çok ama çok istiyoruz eşimle adadetime 7 gün var başına gelen yada bilen varsa lütfen bana bi ufakta olsa bişey soyleyebilirmi çok caresizim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim sol kasigimda çok agrım oluyor belim ağrıyor sürekli uyuyorum halsizlik var acaba hamilemiyim adetim 2 gün gecikti test yapsam çıkar mı ne zmn test yapmalıyım
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba . Benimde adetim 4 gün gecikti ama bel ve sırt ağrım çok . Kasıklarım ağrıyor . Adet olck gbi Ağrı. Çekiyorum . Migdem de yanma var. Sizce hamilemym ??
    CEVAPLA
  • Misafir Arkadaşlar bende polikistik over vardı ayın 1inde bir tane yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi yaptırdım 14. Günde test yaptım silik çıktı kan değerlerim de şuan hamile gibiyim 1.5 yıldır bekliyorduk yarın tekrar beta testi yaptiricam çok fazla kasık ağrısı oldu kabızlık ve meme uçları çok agriyodu bı kere de mide bulantısı oldu şimdilik belirtilerin bunlar inşallah Allah isteyen herkese nasip eder başka belirtilerin olursa yine yazarım iyi gunler
    CEVAPLA
  • Misafir Kanında. Neden. Yok. Körünüyor.
    CEVAPLA
  • Misafir Meraba benimde adetimin son günü 6 eylülde ama bugun sabahtan beri kaşıklarım agriyo idrara çıkıyorum sürekli adetimde yeni bitti hamileriyim
    CEVAPLA
  • Misafir Benim belim çok agriyo ve sol kasığımda ara ara sancı oluyo 10 gündür . sırtım agriyo ve göğüslerim şişti dokunamiyorum çok istiyorum acaba hamile miyim ❣️
    CEVAPLA
  • Misafir Meraba arkadaslar benimde bir sorum var cevaplamanizi bekliyorum yaklaşık bir yıldır adet olmuyorum 4 atdirda evliyim iki gün önce biraz lekelenme oldu açık renk ve şeffaf bir ağrım ise biraz kasıklarımda oluyor ara ara bunun sebebi nedir şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için????
    CEVAPLA
  • Misafir 4 gündur gecmeyen bir bel agrim var adetime daha 15 gun var bazen kasiklarda agri oluyor meme uclarim biraz aciyo cok diyil ve idrara fazla cikiyorum hamilemiyim simditest yapsam dogru cikarmi ve gecen ay cok koyu renkte adet kanamasi yasadim
    CEVAPLA
  • Misafir 9gündür adet olmuyorum test yptim pozitif çıktı bebegim kac günlük olur sizce bebeğim varmidr adet tarihim düzenli oluyordu
    CEVAPLA
  • Misafir Muhtemelen 4.ila 5 haftalıktir uzman bir doktora görün dış gebelikte olabiliyor
    CEVAPLA
  • Misafir 9gündür adet olmuyorum test yptim pozitif çıktı bebegim kac günlük olur sizce bebeğim varmidr adet tarihim düzenli oluyordu
    CEVAPLA
  • Misafir 10 günüm var addet olmama test yapsam çıkar mı Belirtilerim çok var
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde adetim bırgun gectı sol kasıgım arıyor vajınamda sıcaklık akıntı sut gıbı rengi acaba hamile iyim
    CEVAPLA
  • Misafir Benim de regl tarihim 1 gun geçti ve regl olacak gibi agrım var göğüslerim çok dolgun ve hassalasti umarım hamileyimdir benim gibibelirtileri olupta hamile kalan var mı adet olacakmışım gibi sandım var
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde aynı şekilde ne yaptınız
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 10 gün varken sabah yataktan kalkarken ani hızlıca kalktm ve kasığımda keskin ağrı hissettim sırtıma kadar vurdu ağrı nefesimi kesti sanki gecti hemen ama gebelik belirtisi olablrmi acaba hamile hissetmiyorum baskada belirti yok suanda 9 gün var hafif gerginlik azda ağrı var sağ kaskta
    CEVAPLA
  • Misafir Adet günü bekle gecikirse test yaparsin
    CEVAPLA
  • Misafir 4 gunum gecti kasiklarimda dolgunluk var ve mide bulantim cok var kusamiyorum ama 2 gunum gecince test yaptim nefatif cikti halada geciyo 4. Gunum
    CEVAPLA
  • Misafir Benim ilki haftalarda karnım baya şişti bir şey olurmu
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde 3 günüm geçti adet olmama iki gün vardı test yaptım ikinci çizgi saç teli kadar ince acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Hamilesin
    CEVAPLA
  • Misafir Merhabalar eger ikinci cizgi silik pembemsiyse buyuk ihtimal hamile olabilirsin daha ynidir yinede emin olmk icin adetinin gecmesini oneririm adetin 1 gun gctikden snra sabah ac karnina testi yapabilirsin
    CEVAPLA
  • Misafir Büyük ihtimalle bence kan testi yaptr garanti olsun tebrikler Allah kucana almayı nasib etsn:))
    CEVAPLA
  • Misafir Evet
    CEVAPLA
  • Misafir Meraba iyi günler azcik kanama şeklinde lekelenme oldu renglime de beş gün var idrar tahlili yapsam cikarmi yada bu normal mi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 10 gün var belim kasıklarım çok ağrıyor korunmuyoruz çok istiyorum rabbim inşallah hamileyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb 3 gün önce test yaptım pozitif çıktı çok kötü bel ağrım ve küçük karın ağrım var hem sağ hem sol tarafa sancılar baskın yapıyor adım adım atmakta zorlanıyorum ilk hamileliğim bunların olması normalmi
    CEVAPLA
  • Misafir Evet.normal
    CEVAPLA
  • Misafir Ben 5haftalik hamileyim ve kasikla bel agrim var doktorum uzun yol yurume ani oturup kalkmana dikkatet dedi allahim korusun kotu bisey olmadan kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin
    CEVAPLA
  • Misafir Normal ilk olduğu için bende öyleydim ????
    CEVAPLA
  • Misafir 11 gün günüm geçti adet olmadim 9 .cu gunde test yaptim çıkmadı geç dolleenme olabilir mi acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Olabilir
    CEVAPLA
  • Misafir Saçma soru soruyonuz
    CEVAPLA
  • Misafir ????
    CEVAPLA
  • Misafir Oncelikle herkese merhabalar 2.hamileligim adetlerim duzenlidir her ikisinde de 4,5 gun adetim gecikmeden test yapmadim eczaneden 5 liralik test ile pozitif oldugunu ogrendim.kimi arjadaslar belim agriyor kasigim agriyor hamilemiyim gibi sorular sormus beklenen adet gununde ayni adete benser sancilar yasiyorsunuz buraz daha fazla bel agrisi oluyor ayrica kimi mide bulantisi falan yazmis mide bulantisi hemen olmuyor genelikle 6,7.haftalarda oluyor.sadece erken gebelik bulgularinda birtakim hormonlar degisiyor her iki gebeligimde de bir turli gece uyuyamazdim birinci gebeligimde de agiz suyum...
    CEVAPLA
  • Misafir Ağız suyum derken
    CEVAPLA
  • Misafir Bende 8 aydır uğraşıyorum hamile kalmak için inş bu ay hamileyimdir ????
    CEVAPLA
  • Misafir Adetine 5gun var bel ağrısı ve kasık ağrım var hamilemiyim yoksa adet sendromumu bilgi verebilirmisiniz
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde 10 gün var sık sık idrara çıkıyorum hafif lekelenmeli kan geldi 2 kere ve kasıklarımda aşırı ağrı var karnım da adet olacak gibi ağrıyor inşallah hamileyimdir????❤️
    CEVAPLA
  • Misafir Bende aynı durumdayım adetime 8 gün var merakla bekliyorum
    CEVAPLA
  • Misafir 5 tl lik testlerden almayın ben erken gebelik testi alıp yaptım 3 haftalik hamileyim sol kasigimda ağrı oluyordu kramp gibi gogsum ağrıdı dokunurken falan hatta yürürken bile .en son damla damla kanamam geldi onuda şans eseri fark ettim lavaboda genital bolgenizi pecete ile silerken bakın ben baktım sans eseri o da yoksa ancak 2 hafta sonra falan anlardim.ve test yaparken çizgiye dikkatli bakın biri tam çıkarken diğeri silik bir şekilde oluyor tam belli olmuyor gözden kaçırmayın
    CEVAPLA
  • Misafir Hamileyim karnım agrıyo hafif kanamam var test yaptım pozitif cıktı nedir acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Bazı hamilelikler de oluyor insandan insana fark ediyo
    CEVAPLA
  • Misafir Burnum ağrıyor neden acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Kapıyamı çarptın :))))
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benimde kasığımda batmalar var halsizlik var miğde ağrım var edetim geçmek üzere acaba. Hamilemiyim ve sırtım çok agriyo
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba, adetten 14 gün sonra birliktelik yaşadım. Yumurtlama günüme denk geldi. Şuanda 12 gün geçti üzerinden. Karnım ve belim sanki adet olmuşum gibi ağrıyor. Kasıkta ara ara batma oluyor. Adetimede 3 gün var. Akıntım silik kahve ve biraz kokulu. Hamile olma olasılığı varmı? Lütfen bana yardımcı olun....
    CEVAPLA
  • Misafir Kesin sonuç için adetini bekle gecikirse üçüncü gün belli olur test yaptır. Bende öyleyim insallah hamilesindir canım. ????
    CEVAPLA
  • Misafir Kokulu olmaması lazm hamilelk varsa
    CEVAPLA
  • Misafir Merhsabalar ben hamile degilim ama siddetli kasik agrisi cekiyorum acaba hamilemi kalicam oyuzden mi agriyor?
    CEVAPLA
  • Misafir Adetmiden 3 gun gecikti ama adet olmadin evde gebelik testi yaptim negatif cikti ama cok gazim var bide ishal kasik agrmda cok olurdu test yaptim negatif cikti bu durumu yaşayan varmi hamilelik belirtsimi bnmki
    CEVAPLA
  • Misafir Şaka gibisiniz ????yemin ederim Yok böyle bişey günü geçenler orası burası ağrıyanlar biz nerden bilelim hamilemisiniz doktormuyuz doktor olsak bile boş boş yorumlari okuyarak anlayamayız ???? .eczaneye gidip beş liralık testlerden alıyorsunuz çift çizgi çıkarsa hamile oluyorsunuz tek çizgi çıkarsa hamile olmuyorsunuz kapiş ????????????
    CEVAPLA
  • Misafir Kesinlikle sana katılıyorum. İnsan o kadar heyecanlı oluyor ki her seferinde en küçük şeyi bile hamileliğe yoruyor. Yaşamayan bilmez
    CEVAPLA
  • Misafir Biraz anlayisli olun lütfen bir günün bile gecikmesi bizim için ne kadar büyük bir umut olduğunu anlamiyorsunuz galiba içimizi yiyip bitiren sorularla birimize sorarak rahatliyoruz biz biliyoruz biz doktor degiliz
    CEVAPLA
  • Misafir Çeken bilir derler ya canım sen çekmedin heralde ama allah cektirmesin????
    CEVAPLA
  • Misafir Ha ha ha çok komik. İnsanlar o kadar çok bekliyor ve istiyor ki nerden nasıl yardım alacaklarını şaşırıyor herşeyi acaba hamile miyim diye bahane ediyor. Bunu yasamayan anlamaz. Allah kimseye de yaşatmasın. O yüzden sus
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba regl im 1 hafta gecikti kasıklarım ve belim çok ağrıyor sol kasığım daha kötü ve sık sık idrara çıkasım geliyor akıntım çok var acaba nedeni ne olabilir?
    CEVAPLA
  • Misafir Inşallah hamilesinizdir banada dua edin lütfen
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 1 hafta gecikti kasıklarım ve belim çok ağrıyor sol kasığım daha kötü ve sık sık idrara çıkasım geliyor akıntım çok var acaba nedeni ne olabilir?
    CEVAPLA
  • Misafir Yorumları okuyorum ve bazılarına şaka heralde diyorum şaka mısınız kizlar
    CEVAPLA
  • Misafir En son 9 mayısta adet oldum bu ay 3 gün gecikti hiç bi belirti yok sadece ara ara hafif kasık agrisi gibi oluyor siskinlik var karnimda hamile olabikirmiyim sizce ?
    CEVAPLA
  • Misafir Sol kasığımda bişey var gibi sanki arada kaslarım ağrıyor çok halsiz düşüyorum ishal oldum adetime bir hafta var hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Hamileliğimin 4.haftasi ve kaşık ağrısı ve karnimda sancı var neden acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Bende 4.cü haftadayım kaşık ve karın ağrım var ama bulantım yok sizde bulantı oluyormu
    CEVAPLA
  • Misafir Merhabalar ben adetim geçmedi ama sol kasıkta ceviz varmış gibi hissediyorum ve gazım var çıkarırken sol kasıkta ağrı oluyor hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhabalar ben adetim geçmedi ama sol kasıkta ceviz varmış gibi hissediyorum ve gazım var çıkarırken sol kasıkta ağrı oluyor hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benimde bi hafta oldu adetimin bitini ama karnım alt kısmı çok ağrlar başladı bazende sırtıma voruyor bide midemde yanma lar oluyor acaba bunun sebebi ne
    CEVAPLA
  • Misafir Slm benim de adetim gecikiyur bazen bi ayı gidiyum tekrar düşüyum aset bunun cevap bı nedir
    CEVAPLA
  • Misafir Slm benim de adetim gecikiyur bazen bi ayı gidiyum tekrar düşüyum aset bunun cevap bı nedir
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba adetim 6 gündür geçikti çok mide bulantım ve ağrım var testyaptım pozitif çıktı acaba ben hamilemiyim?
    CEVAPLA
  • Misafir Pozitifse ewet
    CEVAPLA
  • Misafir Ben mayısın 12sinde ilişkiye girdim adetim gecikti hala olmadım test yaptım 10gun geçtikten sonra ilişkiden Bisey çıkmadı adetim neden gecikmistir
    CEVAPLA
  • Misafir 10 gündür oldu reglim gecikti test yaptım t çizgisi silik çıktı ve kasiklarimda çok ağrı var hamilemiyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir 10 gündür oldu reglim gecikti test yaptım t çizgisi silik çıktı ve kasiklarimda çok ağrı var hamilemiyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir 2 haziranda kahverengi leke geldi 7 gun surdu bu kahverengi leke bir hafta bitikten sorna dier hafta ic camasirim temiz kaldi 3 hafta da tekrar leke olmaya basladi 9 gundur hala leke var Ben tam bir adet kirmizi kanamam olmdi vede boyle leke leke gunler ce hatlarlarca lekem olmazdi ne olur yardimci olun neden oldu
    CEVAPLA
  • Misafir bende aynı durumu yaşadım dün
    CEVAPLA
  • Misafir 1 hafta daha bekle test yap
    CEVAPLA
  • Misafir Predictor diye bir test var genelde doğru sonuç veriyor onu deneyin bence.
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 6 gün gecikti mide bulantısı kasığımda hafif Bi ağrı bazende batma hissi oluyor dün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi
    CEVAPLA
  • Misafir Ben Nisan 16sı adet gördüm suan da 3 gün geciktim karnimda ağrı oluyor bide yorgunluk var hamile miyim acaba 4 aydır deniyoruz inşallah bu sefer olmustur
    CEVAPLA
  • Misafir Adet bittikten 1-2 gün içinnde yumurtalama görülebilirmi
    CEVAPLA
  • Misafir Kadınların ağrıyor adetim üç gün var hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Karnim agriyo neden
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 5gun gecdi test yapdim azcik cizgi gorunuyor am a half agrilarim var bu normalmi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 16 gun gecikti.test yapdim azcik cizgi gozukuyor..ama bu gun kanaman var acaba hamilemiyim?cevaplayin lutfen...
    CEVAPLA
  • Misafir benim adetime 3 gun var ve 10 gundur midede eksime ve bel agrim cok goguslerim sisti gogus halkasini rengi degisti aceba gebelik belirtisimi olabilir bunlar
    CEVAPLA
  • Misafir Ben adetime 10gün kala ara kanamam oldu sonra kahve renk akıntım oldu adetime 5gün kala kaşık arım oldu yumurlama dönemimi takip ediyorum bu belirtiler ne demek
    CEVAPLA
  • Misafir Slm ben 17 eylul adet gordum kanamam kisa surdu 22 eylul korunmasiz iliskiye girdim bu gun 13. Gun test yaptim cikmadi hamile kalma olasiligim varmi?
    CEVAPLA
  • Misafir Bnm adet yarin gösteriyor ama ben 4 gundur kasık ağrılarım oluyor dun aksam sadece sağ kasıklarım ağrıdı bacaklarım uyuşma oldu. simdi ise beyaz akıntı yoğun oluyor. Bunun nedeni hamilelik olabilir mi?
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 5gun gecikti ama hiç bir belirtim yok
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde göğüs uçlarının etrafı koyulasti, 28 temmuz SAT gunumdu, 2 gün sonra bat günüm ,bizde müjdeli haberi bekliyoruz, hafif kanamalarımoluyor,lekelenmemde oldu , bakalım nolcak
    CEVAPLA
  • Misafir Benim de bulanıyor gebemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Hamileliğin ilk 4. Haftasında tek taraflı kasık agrisi normalmidir?
    CEVAPLA
  • Misafir Be de temmuzun 17 sinde adet gordum 21 de ciktim ama bu gun 1o agustis ve midem cok bulaniyor bas donmesi var ve halsizim
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba
    CEVAPLA
  • Misafir karınımın dıbınde hafıf yanma ve urek bulanma nedenı ne ola bılır
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba iyi gunler efendim ben de sordugum sorulara cevap alabilirsem çok sevinirim simdiden tesekur ederim ilk hafta hamilelik belirtilerine gore bende de ayni sekilde adet hastalik gormedim tam 45 gün boyunce adetim gelmedi ve 45 gün sonrasinda adet hastaligi gordum bi anda düne kadar halsizlik
    CEVAPLA
  • Misafir Ben 1 ay 10 günlük evliyim ayın 15.de adet gördüm adetim 4 gün sürdü sonra eşimle ilişkiye girdik şu an dada karın agrısı ve mide bulantısı var acaba bu hamilelik belirtisi midir
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba bu ay nisan ayıyının14 dünde olcaktım ama ayın 8kizinde eşimle birlikte oldum duş aldıktan sonra benden 1 2damla kan geldi böy5 gün devametti ayın 14 dü oldu normal kanama olduk gün acaba ben hamilemiyim bir cevap yazarmısınız bekliyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Benim iki günüm geçti ana kasik agrım çok mide bulantim var adet sancısı gibi cekiyorum akıntı geliyor neden ilabilir test yapsam erkenmi
    CEVAPLA
  • Misafir türkçe konuş ne diyorsun
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben 20 günlük evliyim hamilelik belirtileri çok oluyor ama henüz tets yapmadım ve erken adet oldum hamileliyin ilk ayındı adet mümkünüdür ? cevaplarsanız sevinirim
    CEVAPLA
  • Misafir sanmıyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Iyi gunler ben 27 yasindayim 3 yasinda bir oglum var ve suan 2nci hamileligim gozukuyor 4martta kan tahlilim 740,1 cikti ama kanamamda acik pembemsi kesem gozukmedi bilgi verirseniz cok sevinirim
    CEVAPLA
  • Misafir 3bucuk aylık hamileyim hala mıde bulantısı cekıyorum ne yapmam gerek
    CEVAPLA
  • Misafir çok normal
    CEVAPLA
  • Misafir Bende mide yanması kas ağrıları ve çokta yorgunluk bide adet günüm gecikmiş acaba hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Adet belirtilerim var ama ayrıca bas dönmesi de yasadim, midem bulanıyor ama kusamıyorum. Hamilelik olabilir mi ?
    CEVAPLA
  • Misafir Günlük folik asit miktarı için 400 miligramdır yazmışsınız. O mikrogram olacak çünkü zaten Folbiol gibi folik asit haplarının da 5 mg olduğunu görürsünüz. 400 mikrogram 0,4 miligrama denk geldiğinden, folik asit eksikliğinde verilen hapın mantıklı bir miligrama sahip oldğunu görebiliriz.
    CEVAPLA
  • Misafir Misafir adet başlamadan önce baş dönmesi olurmu
    CEVAPLA
  • Misafir Gecen aay siyah sivi geldi benden adet degil hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir 16.11.2018 de adet oldum 20 bitti 21 eşimle birlikte oldum ama 1.12.2018 adet oldum yani 11gün sonra kanamam oldu acaba üstüne görmüş olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Mide bulantısı var karsiklarimda ağrı var hamile olabilir miyim
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba bayanlar cok merak ediyorum acaba gebelik varmı adetime bi hafta var miğdem bulanıyo agzımda acı tat var ve metalik gibi akıntım az ama sarı krem rengi yumurta akı halsizim cok duygusalım ayrıca sigarada kullanıyorum acaba etkilermi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 5 gündü olmuyo gögüslerimdede cok agrı var dokunanda sanki yara gibidi hamileligimdən şüpheleniyorum sizce hamile ola bilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Emine ben 5 gun oldu günüm geçti nolur cevap verin bulantim var halsizlik var hamile olabirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir İnşallah isteyen her kese nasip olsun evlat. Bende 2 yıldır evliyim çocuğum yok ama biraz supeleniyorum İnşallah hamileyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir i̇nş allah gönlüne göre versin
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 15 gün geçti ve halanadır görmedim kadınlarımda bi ağrı var hafiften ama adet sancısı gibi değil idrar testi yapıyorum sonuç negatif çıkıyor salı günü hastaneye gideceğim sizce hamile olabilir mıyım
    CEVAPLA
  • Misafir Adet zamanım altı gün geçti ve bu süre içinde sitdetli kramp ve kasılma oluyor hamile olduğumdan supheleniyorum peki ağrı olması normal mi
    CEVAPLA
  • Misafir Benim sirtim agriyor ce goguslerim de agirlasti damalarim belirgenlesiti Asuri derce de tatil çekiyor veya başka bisyler adetim de gecikti
    CEVAPLA
  • Misafir Adet tarıhıhını üc gun gecikti sadece gögüslerımde bir agrı var acaba hamılemıyım
    CEVAPLA
  • Misafir 22 gun gecikdi adetim,spiralleyim acaba hamilə oola bilirmiyim,hec hamile olmadim 4 yildir
    CEVAPLA
  • Misafir kesin hamilesin
    CEVAPLA
  • Misafir Merha 2havda belim ariyor acaba hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir bence seninki bel fıtığı
    CEVAPLA
  • Misafir 6 tin mayisn
    CEVAPLA
  • Misafir Merhabalar ben 16 mayısda adet gördüm normalde en fazla 28 güne kadar adet görmüş olmam veremiyordu ama olmadı neden acaba bilen varmi?
    CEVAPLA
  • Misafir hayır bilmiyorum
    CEVAPLA
  • Misafir merhabalar. ben 30 nisanda adet gördüm ve halen olmadım. 4 gün geçti. test yaptım ıkıncı cizgi silik çıktı. aradan iki saat sonra tekrar test yaptım gene silik çıktı ama digerinden daha belirgindi. sizce hamile olabilirmiyim. ara ara kasık agrılarım oluyor. yardımcı olablirmisiniz..
    CEVAPLA
  • Misafir silikte çıksa hamilesin demektir :)
    CEVAPLA
  • Misafir Bulantı iştah artması göğüslerde hassasiyet açık renkte alıntı bikac günde geciktim acaba.....
    CEVAPLA
  • Misafir 21 yasındayım ve 2 gün önce vajinamda bir kitle oldugunu farkettim ve bugün de pembe bir leke geldi nedeni nedir merak ediyorum lütfen biri cevaplabilir mi?
    CEVAPLA
  • Misafir yerleşme kanaması
    CEVAPLA
  • Misafir 10 Martta adetim oldu bu ay olmadi 1gün geçti gebe ola bilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merabalar 24 martta korunmasiz birlikte.olduk esimle 2 gun sonra adet oldumm sizce noldu bana adetime cok vardi ? Gebemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhabalar ben 12 haziran 2017 adet oldum 26 haziranda iğne yaptım şuan adet yarihene göre 39 hafta 4 günlük. Hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir Bende polikistik over var son adet günüm şubat 15 bir hafta oldu gibi midem bulamıyor ama kasik ağrım bide göğüslerime bir anda sancı giriyor midemde bi rahatsızlık hissediyorum hamile olabilir mi yim bi haftalik
    CEVAPLA
  • Misafir Bende sadece bu leke geldi çok sinirli ve değişik davirlarim var gasilmalarda var sizce varmidir.
    CEVAPLA
  • Misafir Adet dongum 45-50 gun arasi 30 yasindayim ve bebegim olsun istiyorum 3 yildir deniyoruz 1 dusugum var 7 ay once adetime daha 10 gun var mide bulantim ve minik minik kanamalarim oluyor spn birlikteligimiz 16 gun onceydi hamile olabilirmiyim bu kadar erken belirti olurmu
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben suzan konya da yaşıyorum anne olmayı çok istiyorum ama olmuyor bu sefer 19 günüm geçti hamilemiyine bilmiyorum idrar ve kan testi verdim ama negatif çıktı ben hiç düzensizlik olmazdı zaten tedavi göruyurum yumurta buyumuyormus bu seferde olmasa aşilama dediler sizce ne yapmalıyı
    CEVAPLA
  • Misafir Adet günüm geçti hamile olduğumu nasıl anlarım
    CEVAPLA
  • Misafir hemen test yap
    CEVAPLA
  • Misafir kanına baktırman gerek 1 gün bile geçsen çıkar gebelik kanda
    CEVAPLA
  • Misafir cahi̇l
    CEVAPLA
  • Misafir Bended bas donmesi mide bulantisi var bu nedemk
    CEVAPLA
  • Misafir Midem bulanıyor ama istifa edemiyorum halsizlik var
    CEVAPLA
  • Misafir Ben normalde 29 Ben normalde 20 gun sonra adet oluyordum
    CEVAPLA
  • Misafir 2 ocakta adet oldum.adetlerim düzenlidir. 15 i yumurtlama günümdü. 14 ünden 17 sine kadar ilişkiye girdik eşimle. Bugün kan testi yaptırdım. Beta hcg 1.20 çıktı. Adetime 10 gün var. Sonuç kesin negatif midir ?
    CEVAPLA
  • Misafir Yeni evliyim 3 hafta oldu hamilelik belirtileriyle karşılaşıyorum sizce eken olur mu bu belirtiler
    CEVAPLA
  • Misafir Iyi gunler benim 8 aylık bir kızım var geçen ayın 26 adet oldu şimdi ise ayin 10 oldu hâlen olmadim ama korunuyorduk bir sefer icime akti ama test yaptim olmadım. Hamile olabilirimiyim
    CEVAPLA
  • Misafir ola bilir hamilesin çünkü bende aynı senin durumdayım 8 aylık oglum var ve şimdide hamileyim korunmama rağmen
    CEVAPLA
  • Misafir 27
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba benim aralığın 10'nunda adetim bitti 15. esimle birlikte olduk fakat içime bosalmadi sadece icinede kaçmış olabilir dedi kaçtıysa hamile kalirmiyim bir haftadır kaşık agrim var?
    CEVAPLA
  • Misafir doktora bir görün
    CEVAPLA
  • Misafir atetimten 15 gün sonra pempe kanamam oldu hamile miyim cevap
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben 1.5 yıllık evliyim. eşimle bu zamana kadar korunduk fakat doğum kontrol hapı falan kullanmadım. eşim dışarı boşalıyordu hep. artık çocuk istiyoruz. aralık 11 de regl oldum 16 da bitti. 18nde eşimle birlikte oldum içime boşaldı aynı şekilde 20 ve 22 de beraber olduk. sizce hamile kalmış mıyımdır.
    CEVAPLA
  • Misafir sabırlı ol belki ola bilirsin sabr et
    CEVAPLA
  • Misafir berhaba bn bir haftadır akintim oluyor iki gundur de kasık ağırim var size hamile ola bilirmisin
    CEVAPLA
  • Misafir Ben 15 yadinday 1 senedir cocugim olmuyor napmalym
    CEVAPLA
  • Misafir daha sen çocuksun ne çocuğundan bahseden???
    CEVAPLA
  • Misafir okula gitmelisin.........
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba. Daha hamile olup olmadigim belli degilse dis dolgusu yapila bilirmi. En son 29 kasim adetim basladi. Yumurtalamadan maksimum 1 hafta gecmistir. Eger hamilelik ihtimali varsa bu gunlerde disciye gitsem olur mu
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben figen adetim 6gundur gelmiyor test yaptim hamile deyilmisim kasiklarim ve belim cok agriyor bunun nedeni nedir sizce hemen cevap yazin lutfen
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba benimde adetim 12 gün gecikti. test negatif çıkmıştı. prolaktin hormonu yükseldiği için olamamıştı. doktorda pek rahattı , anlamsızca.sonrasında kendiliğinden adet oldum
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim adetim 12 gün gecikti normalde düzenli adet görüyorum ama bu sefer olamadım ve gebelik üzerine bazı belirtilerim var ama kan testi yaptırdım bişey çıkmadı doktorum kesinlikle ilaç içme biraz zaman geçsin adet olmazsan tekrar gelirsin dedi bunun nedeni ne olabilir hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba elif ben adet düzensizliği var bende adet olmadım acaba hamilemiyim göğsün sis ikisde ağrıyı sizliyolar karnında şişlik hissediyorum uyku isteği var halsiz oluyorm bazen karnım kasiklarim belim ve sırtım ağrıyor hamilemiyim acaba hemen cevap verir misiniz
    CEVAPLA
  • Misafir geçen ay iki kez adet olbdum bu ay olmadım ve bugun tekrar oldum mıgdem bulanıyor kasıklarım karnım cok agrıyor unun sebebı ne olabılır
    CEVAPLA
  • Misafir 3 ekimde adet gördüm ve de 22ekimde tekrar gördüm karnımda kıpırtı var gibi acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben tüp Bebek olduktan sonra ayaklarım ağrıyor Kasıklarım ağrıyo yapılan yatarken sağıma soluma dönüyorum kasığım rahatsız ediyor sizce nedir
    CEVAPLA
  • Misafir mrblar benim reglime altı gün var ama ayaklarımda agrı kasıklarımda da sancı var midem de bulanıyor hamile olabilir miyim herhangi bi lekelenme yok
    CEVAPLA
  • Misafir 19 eylulde adet oldum 13 gunum gecti kan testi yaptim gebelik testinde negatif cikmadi ne yapmaliyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben 2 eylulda adet oldum bir günüm geçti kan testi yaptım pozitif çıktı kaç haftalık olur
    CEVAPLA
  • Misafir mrb ben hamile kalmak istemiyorum, ilk hafta gebeliği bitirmek için ne yapmalıyım?
    CEVAPLA
  • Misafir reglm gecikiyor ve boşalmadan sadece sürtnmeyle ilişkiye girdm acaba hamilemiym psikolojm bozuluyo
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim 5 günüm var bulatim var baş ağrısı var karnımda hafi hafif sancılar var bunun nedeni ne olabilir
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba adet gunume 7 gun var fakat iki gundur gogsum sızlıyor hafıf hafıf ve süt geliyoracaba hamılemıyım daha önce bu durumu yasayan oldumu teşekkürler
    CEVAPLA
  • Misafir Plasenta goruntusu midemi bulandirdi
    CEVAPLA
  • Misafir Hamilelik neyden oluyur
    CEVAPLA
  • Misafir Bir anne adayı bu siteyi merak edip okuyordur. En ufak bir görüntüden veya kokudan midesi bulanan bir anne adayı için hiç de hoş olmayan şu plesanta görüntüsü çok mide bulandirici ve gereksiz olmuş. Bizler anne olacağız doktor değil... artık bu yorumu dikkate alır ve kaldırmayı akil ederseniz ne âlâ
    CEVAPLA
  • Misafir katılıyorum, o resim çok gereksiz olmuş. bence de silinmeli o görüntü.
    CEVAPLA
  • Misafir ama madem araştırıyorsunuz her ayrıntısıyla görmelisiniz bence sadece doktor olmamız gerekmiyor bunları görmemiz için tabi mide kaldırmıyor ama bu kadar tepki saçma olmuş
    CEVAPLA
  • Misafir kesinlikle size katılıyorum o mide bulandırıyo dediğiniz şeyi yani plesanta sizin olmuş yada olucak çocuğunuzun yaşama hayata tutunma büyüme gelişme ve doğmasında bile etrafında olucak bişey sizin onun nekadar büyük bir mucize olduğunu düşünmeniz gerekirken mide bulandırıcı demeniz gerçekten çok ayıp allah sizi yaratırken ayy mide bulandırıcı demedi ve sizinde böyle bir mucizeye bunu deme hakkınız yok....
    CEVAPLA
  • Misafir Merabalar ben1haziran adet gurdum normalde benim 28 gündür hala olamadım sizce hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir tebrık ederım hamılesın...
    CEVAPLA
  • Misafir merhabalar mayıs ayında adet oldum o günden sonra hesaplarıma göre haziran ayının 8 veya 9 adet olmam gerekiyordu ve henüz olmadım. hamile olma ihtimali varmıdır
    CEVAPLA
  • Misafir kan testi en iyisi
    CEVAPLA
  • Misafir 0.81
    CEVAPLA
  • Misafir Selam qanamasi olan xanim siz hamile odiz mendede ele anlar olub
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim adetime 10 gün. Varken kanamam oldu ve az az oldu sonra gitti ve akıntım olmaya başladı alt karın bölgemde agrılar var ve bulantım var ama kusma gibi değil sürekli oturmak istiyorum kalkamıyorum acaba hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba eşimle son adetimden 4 5 gün sonra iliskiye girdik ama dışa bosaldi bir haftadır adet belrtilermrm var ama adetim normal takvime göre 1 gun gecikti ciddi derecede uykusuzluk yasiyorum alt karin bolgemde ara ara siddetli agrilar oluyor kasiklarmda da bazen de belimde göğüslerde de siskinlik var ve çok üşüyorum anlamadm adet belirtileri mi hamilelkk belirtileri mi yardmci olur msnuz
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb bn 2 yillik evliyim ve bu ay adetim 6 gun gecti gogussiskinlik agrilar hafif morarmalar var ve bas donmesi jaasiri var ayni zamanda halsizlik cok fazla yerimden kalkamiyorumacaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir hamile olma ihtimaliniz yüksek, kokulara karşı duyarlılık var mı?
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba bundan 2 ay önce nişanlım ile ilişkiye girdim geçen ay adet dönemimde aram aram az kanım geldi 3 gün sürdü sonra kesildi 2 gün sonra biraz daha akıntım oldu sonra hiç gelmedi test yaptım negatif çıktı bu ay ise adet olmadım ve 1 hafta geçti sürekli canım ekşi şeyler yemek istiyor normalde tatlıyı daha çok seven bir insandım sizce hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir hemen evlenmeli̇si̇ni̇z bence :d
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben 12 gün önce nişanlım ile bi ilişkiye girdim ve bugun regli olmam gerek olmadım regli olmadan önce kasıklarım da ağrım olurdu olmuyor ve karnım da batmalar oluyor vajinamdan kanama yerine koyu sarı lekeler geliyor noluyor anlamadım gögsümde şişkinlik var lavoboya gidiyorum eskisine göre çok sık yardımcı olur musunuz
    CEVAPLA
  • Misafir bi̇raz daha sabredemedi̇n mi̇ ? yada yani̇ bi̇şeyler olduysa göze almişsin ki̇ yapmişsin ni̇ye korkuyosun şi̇mdi̇ ?
    CEVAPLA
  • Misafir bende de bu buluntukar var acaba hamile olma ihtimali ne kadar
    CEVAPLA
  • Misafir hamile olma ihtimaliniz yüksek hemen test yapın
    CEVAPLA
  • Misafir test yapmadan önce sabahleyin kalktığnızdaki idrarı kullanın
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba adetım cok duzensız 4 nısanda 3 gun suren kahverengı lekelenmem oldu suanda basım cok donuyor ve kagısım batıyor kan verdıgımde negatıf cıkıyor hamıle olabılrmıyım veya ne zamn kesın sonuc alırıım kan vermek ıcın ?
    CEVAPLA
  • Misafir kan da bi̇r günlük bi̇le olsa çikiyor :)
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba benim 8 ay önce bir gebeligim oldu 2.ayında gelişmediği için aldırdım şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık şuanlik bi sorun yok ama ilk gebeligim gibi olur die çok korkuyorum benim gibi olupta ikinci Gebeligini saglikli geçiren var mi
    CEVAPLA
  • Misafir ilk gebeliğim 8 haftalıkkken canlanmama sonucu sonlanmıştı. ikincisinin sonucu şu an 2.5 yaşında yaramaz bir çocuk :) merak etme birşey olmaz allah'ın izniyle..
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba benim 8 ay önce bir gebeligim oldu 2.ayında gelişmediği için aldırdım şimdi tekrar hamileyim 6 haftalık şuanlik bi sorun yok ama ilk gebeligim gibi olur die çok korkuyorum benim gibi olupta ikinci Gebeligini saglikli geçiren var mi
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba, ben de hamile kalmaya çalışıyorum. bu ay yine regl oldum. 3 gün sürdü. ama 1 haftadır tuvalet ihtiyacım çok arttı, yumurtalıklarımda da sancı hissediyorum ara ara. 3 gün süren yerleşme kanaması oluabilir mi? ben de olmadığını düşünüyorum ama bi umut işte.
    CEVAPLA
  • Misafir bendede aynı sekılde oldu acaba hamılemıyım
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben bir ay bir aylık evliyim. eşimle ilk günden beri çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz. bugun regl olmam lazım dı olmadım. ve uzun suredir belimde bacaklarımda kasık altında ve karın bölgesinde ara sıra batma seklinde ayrı oluyor. çalışmıyorum pek ev işi de yapmadığım halde surekli uyku halindeyim ve yorgunum.ara sıra midem bulanıyor. gögüslerimde biraz şişlik ve agrı var.acaba hamile miyim lütfen yardımcı olun :(
    CEVAPLA
  • Misafir kan testı yaptır benımde gunum gectı ıkı haftalık anneyım...kan tahlılı yaptır bence
    CEVAPLA
  • Misafir üşütmüş olabilirsiniz
    CEVAPLA
  • Misafir Şimdi bende 8 günlülk hamileyim6 gündür giderek azalan kanamam hala devam ediyor 3 gün önce hcg111.2 cikti bebek ďüşmüş müdür
    CEVAPLA
  • Misafir 8 günlükken bebek teste cıkıyor mu. bende cok istıyorum adetım biteli bir hafta oldu
    CEVAPLA
  • Misafir bu soruyu buradan sorarak vakit kaybı yaşayacağına acilen doktora gıtmenız onerılır
    CEVAPLA
  • Misafir Pembe renkte kanamam var ama adet kanaması gibi degil sag alt karnimda sanci var 17 gundur kanamam devam ediyor gebelik testi yaptm negatif cikti hamile olabilir miyim
    CEVAPLA
  • Misafir düşük yapmış olma i̇hti̇mali̇n çok yüksek.
    CEVAPLA
  • Misafir neden doktora gıtmıyorsunuz?
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben 5+2 gunlük hamileyim bel ve kasıklarımda agrı oluyor hemen geciyor normal midir acaba bün de dr gidecegim keseyi görmek için cok endiseliyim
    CEVAPLA
  • Misafir Lütfen sizden bir cevap bekliyorum
    CEVAPLA
  • Misafir ilişkiye gireli 5gün oldu adetime 12 gün var karnim agrio midem blnio sizce ne olblr
    CEVAPLA
  • Misafir Ocak ayının 21 de adet oldum eşimle çocuk istiyoruz daha 2 ci denememiz adet dönemime 2 gün var hamile olma şansım var mıdır?
    CEVAPLA
  • Misafir 6 gün gecikdim 7- ci günde aybawi oldum sizce hamileyem
    CEVAPLA
  • Misafir men
    CEVAPLA
  • Misafir mrb 5+6 haftalık gebeyim öcesinde 2 düşük var kanama odağı var dr usg de kese etrafında acaba nolacak şimdi
    CEVAPLA
  • Misafir 6 aylık evliyim 2 kez esim bosaldı icime 2 gun regl gecıktı sureklı wc ye gidiyorum vew bulantım cok oluyor ama regl olacak gıbı agrılarım var sızce hamılemıyım
    CEVAPLA
  • Misafir hamilesin
    CEVAPLA
  • Misafir hamilesin
    CEVAPLA
  • Misafir 21aralik regl oldum 18 ocaktada regl oldum ama aksama azaldi regl sonra hcg testi yaptim 0.100 cikti sizce ne oluyor
    CEVAPLA
  • Misafir İki ay önce düşük yaptım şimdi bulantı diken batmalar acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Kasiklarimda çitti bir ağri var başim dönuyor aceba hamileyimi
    CEVAPLA
  • Misafir beş aylık evliyim evliliğimin üçüncü ayında adetim gelmedi hamilelikte şüphelendik eşimle doktora gittik sağ yumurtalığımda kist çıktı 42 mm boyutunda illaç verdi doktor kullandım adetim iki aydır düzenli olarak geliyordu ama bu ay beş gün gecikti kabızlık şikayetim mide ekşimesi ve sabah kalktığımda mide bulantım var göğüslerimde büyüdü ama ağrı yok göğüslerimde acaba hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir bende de ayni şi̇kayetler var doktora gi̇tti̇ni̇z mi̇ acaba
    CEVAPLA
  • Misafir ş
    CEVAPLA
  • Misafir hamileliğin başlangıcında ishal görülüyor mu acaba ?
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb bn hamilelk belirtilerinin hepsini yasiyorm bugn kan testi yaptrdm 5,00 cıktı sizce hamilemiyim hamileysem ne kadrlk?
    CEVAPLA
  • Misafir tebri̇kler evet hami̇lesi̇ni̇z
    CEVAPLA
  • Misafir Ben su An adetim geçti dk başı lavibaya giriyorum ve sabah kaltgmda migdem bulanıyor ve iki gündür migde bulantim arttı ama bundan 2 hafta önce test yaptm negatif çıktı hamilemiyim acaba?
    CEVAPLA
  • Misafir Hamilesin
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb ben eşimle 2 hafta önce bir birliktelik yaşadım ve içime boşaldı 2 kez bu hafta biraz ruhhalim deyişik herşeye sinirlene biliyorum ve uyuyorum yorgunluk var üstüm de çalışan biri deyilim 3 gündür çok sık tuvalete çıkıyorum bazen gösümde ağrı oluyor sancı geçiyor bir de yanaklarım yanıyor hamile
    CEVAPLA
  • Misafir Evleneli 1,5 ay oluyor hamile kalmak istemiyorum Eşimle ters ilişkiye girdik onun menisi geldi ancak ben vajenime gelmemesi için uzaklaştım gelip gelmediğinden emin Değilim ilişkiye gireli 3 gün oluyor midem bulanıyor bu bulantı hamile kalma psikolojisinden mi yoksa gerçekten hamilelik mi ?
    CEVAPLA
  • Misafir hamile kalmamak için böyle bir günaha girme allahin rahmeti̇ üzeri̇ni̇zden kalkti tövbe edi̇n hami̇le kalmak i̇stemi̇yorsan başka yöntemler deneyi̇n
    CEVAPLA
  • Misafir bilen varsa misafire cavab versin aynen Mende heleyem
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba acil yardıma ihtiyacım var! eşimle birliktelik yaşadık içime boşalma gibi bir durumu olmadı.reglim 3 gün gcikti,ama burada belirtilerden hiçbiri yok neredeyse.sadece alt karnımdabişey varmış gibi hissediyorum.regl gecikti sadece.hamilelik soz konusu olabilir mi?
    CEVAPLA
  • Misafir korunmasız ilişkiye girdik (boşalma filan olmadı) zevk suyunda hamile kalma şansım var mı? birde ilişkiden 2 hafta sonraki adetim zamanında başladı. sonraki ay adetim 1 gün gecikti ve hala başlamadı. sizce???
    CEVAPLA
  • Misafir kesinlikle hamile degilsin
    CEVAPLA
  • Misafir sadece zevk suyuyla hamile kalma ihtimali %1 ile %5 oranı gibi düşük bir ihtimaldir. yine de nasip kısmet bu işler. 1 hafta geciktiği halde hamile olmayan arkadaşlarımda var. strestende kaynaklı olabilir yada beklediğin için olmamış olabilirsin
    CEVAPLA
  • Misafir 6 gun oncesine kadar bizde korunuyorduk ama prezervetiftin yirtik oldugunu sonradan farketim ve surekli belim ve kasiklarim agriyo ustelik goguslerim sis ve aciyo daha cok erken degilmi 6 gunde hamile kalabilrmiyim ve hemen bu kadar cabuk belirti verirmi
    CEVAPLA
  • Misafir adet belirtileri var hamile degilsin
    CEVAPLA
  • Misafir bende hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba, 25 kasıma regl oldum en son. doğurganlık dönemimin orta seviyede olduğu süre 3 aralıkta başladı.o gün eşimle birlikte olduk. yumurtlama günüm 8 aralıktı ve tekrar 7 aralıkta birlikte olduk.ertesi sabah uyandığımda belimde ve kasıklarımda hafif ağrı vardı. gün içinde bu ağrı şiddetlendi. karınımın alt bölgesine kadar indi. gece olduğunda mide bulantısı başladı. geç vakit bulantının akabinde şeffaf renkli sümüksü akıntım geldi. yumurtlama şilemi gerçekleşti sanıyorum. kasık ve bel ağrım hafif hafif fevam ediyor bugünde. 17-18 gün var daha hamile kalmış olabilir miyim
    CEVAPLA
  • Misafir hamile olabirsiniz
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben daha 20 günlük evliyim ve bende sık sık idrara çıkma, kasıklarımda ağrı, üstümde bi halsizlik yorgunluk ve baş dönmelerim oluyor henüz daha regl günüme bir hafta var ama yumurta akı renginde akıntım yok. Kasıklarımda ufaktan sancılar oluyor acaba hamile olma ihtimalim var mıdır
    CEVAPLA
  • Misafir büyük i̇hti̇mal .
    CEVAPLA
  • Misafir ben hamileyim reglimin üstünden 6 gün geçti kan testi yaptırdım beta hcg 87,58 çıktı bu değer çok mu düşük ?? cevaplarmısınız.
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba 2 gün sonra tekrar yaptırın 48 saat içerisinde kan 2 kat artış olması gerekir tekrar kan testi yaptırın
    CEVAPLA
  • Misafir evet çok düşük bir kadın doğum doktoruna görününüz
    CEVAPLA
  • Misafir yeni̇ hami̇lesi̇ni̇z :)
    CEVAPLA
  • Misafir merhabalar, ben 4 aylık evliyim bu ay reğlim 11 gün geçikti ve o süreçte 3 kez test yaptım evde fakat bütün gebelik belirtileri vardı negatif çıkıyordu . kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim o yüzden en sağlıklısı kan testi 1 saatinizi alıyor.
    CEVAPLA
  • Misafir Eşim varikosel ameliyatı oldu ve proxeed plus ilacı kullandi hemen hamile kaldım ve 1.5 aylıkken düştü ve daha sonra olmadı
    CEVAPLA
  • Misafir benim eşimde hamile sanırsam galiba heralde :)))
    CEVAPLA
  • Misafir 5 ay dır korunmuyoruz ama yok
    CEVAPLA
  • Misafir Bende hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir Bende hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir Bende hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir en son eylül 2de adet oldun kasım 5 oldu hala adet olmadım hamılemıyım acaba
    CEVAPLA
  • Misafir eğer adetin düzenliyse test yap kesinlikle doğru sonuç çıkacaktır.
    CEVAPLA
  • Misafir büyük i̇hti̇malle evet hami̇lesi̇n,kan testi̇ yaptir kesi̇neleşsi̇n :) tebri̇kler
    CEVAPLA
  • Misafir kan testi Yaptım 17.29cıktı bir haftalık dediler acaba doğrumudur
    CEVAPLA
  • Misafir Arkadaşlar en sağlıklısı kan tahlili yapmak
    CEVAPLA
  • Misafir evet
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba adet günüm gecti ama kahverengi leke geldı hamılemıyım ?
    CEVAPLA
  • Misafir bide akıntım çok yoğun geliyooo
    CEVAPLA
  • Misafir en son eylülün 12 ve 13nde adet günüm geçti hastalanmadım kasık ağrısı sırt ağrısı ve göğüs uçlarım acıyo hamilemiyim ?
    CEVAPLA
  • Misafir evet... ama yi̇nede bi̇r hastanede kanda hami̇leli̇k testi̇ yaptirmalisin.
    CEVAPLA
  • Misafir adet zamanım gelmedi ama göğüslerimde sizlaması şeklinde ağrı var ve uçlarında renk koyulaşması oldu acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir bende cok yakin zamanda hamile oldugumu oyrendim 5 il di evliyem yok idi bir mucize allahdan umidinizi kesmeyin
    CEVAPLA
  • Misafir Meraba iyi gunler bende yaklaşık iki gündür sabah bulantısı oluyo bide aşırı yorgunluk uyku var hamilelik belirtilerine baktım bunlar hamileliğin ilk haftalarinda oluyormuş acaba ben hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba 3 hafta once iliskiye girdik esimle. Adet zamaninda ilk gun kanamam oldu ve 1. Gun kesildi. Fakat 5 gundur az az kahverengi akinti geliyor. Hamilemiyim acaba ? Nolur cvp verin
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ılskıden sonra 7 gun gecti ılk denmeydı sımdı ıdarar testı yaparsam cıkarmı gebelık varsa
    CEVAPLA
  • Misafir Meraba ben esimle iliiskiye gireli 8gun oldu 3 gundur kasigim sag tarfinda ve karnimda sanci var arada midem bulaniyo hamile olabilirmiyim acil cvap verin ne olur
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ovulasyon döneminde ilişkiye girdim. 2 gün sonra kasıklarımda ağrı oluştu. 6 gün sonra kahverengi lekelenme oldu. Ama 7. Günü kanamam başladı. Normal adet kanaması gibiydi. Daha adet olmama bir hafta var. Hamile olabilir miyim?
    CEVAPLA
  • Misafir Bir uzmana danışın
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb bende evlenelide 1 buçuk ay oldu ve ilk adetim cok agrılı oldum ve cok az aktı hamilelik brlirtilerine baktım ve böyle bişey yazıyodu ayrı belirtilerde var hamilemiyim acaba
    CEVAPLA
  • Misafir Bb
    CEVAPLA
  • Misafir Evleneli 1 buçuk ay oldu adet dönemim hariç her gün ilişkiye girdik ve esim icime bosaldi şimdi belirtilerin çoğu vr bnde vr aderim 2 gün gecikti negatif sonuçla karsilasrm sye korkuyrm test yapamyrm sizde hamilemym ?
    CEVAPLA
  • Misafir oncelikle hayirlisi olsun, daha çok taze evlisin! nedir bu acelen ? korkma, bunun için ama soyle cevap vereyim, bazen hergun bosalsa bile tutmuyor, bazen bazi kadinlarda testlerde hemen çikmiyor, bende senin gibiydim, testte degil, kan tahlili ile ortaya çikiyordu gebe oldugum bence az daha sabret, bu iste stresten uzak durman sart !!
    CEVAPLA
  • Misafir Son adet tarihim 30 temmuz.ilişkiye gireli 7 gün oldu.ancak eşim dışarı boşaldı.sonra tekrar devam ettik.dün pembe renkli leke geldi.hamile miyim? Çook acil cevap lütfen..
    CEVAPLA
  • Misafir ee hamilemiymissin?:)
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben 1 ay once adet kanamam gecmeden evlendim ve simdi bu a adet kanamam gelmedi ve sabah uyandigimda basim donuyor bi de 2hafta once biraz kanama oldu gebelik testini yapdim negatif cikdi ben napacagim bilmiyorum bu hamilelik belirtilerimi
    CEVAPLA
  • Misafir Selamlar ben hamile oldugumu dusunuyorum fakat adetim daha gelmedi bu gun on ikinci gunum fakat kanamam oldu ara ara oluyor ama bu normalmi lutfen cevaplarmisiniz
    CEVAPLA
  • Misafir iyi gunler sizden yardim isteyecektim. ben 8 aydir evliyim ve bu arada calismalar yaptik simdi gecen reglim 14 temmuz idi . ama cocugumuz olmadi ve doktorumuza gidip durumu anlattik oda bizden bir kac test istedi. testlerin sonucundan olumsuz bi sebep cikarsa ben mahvolurum lutfen bize dua edin ve yapmamiz gerekenleri anlatirsanız cok sevınırım
    CEVAPLA
  • Misafir Ben iliskiye girmedim nişanlimla dini nikahimiz oldugu icin eşim ısrarıyla bi sevisme oldu ve vajinanin ùzerine bosaldi bosalinca ben hemwn kalkio sildim daha sonra gidip yıkadim hamile olmaktan korkuyorum adet gordum normal adet gordum zamnlardaki gibiydi ama sonra mide bulantisi basladi hamlemym?
    CEVAPLA
  • Misafir değilsin psikolojiktir o
    CEVAPLA
  • Misafir Allah Herkezin gönlüne göre versin inşallah
    CEVAPLA
  • Misafir selam, bende bes yildir evliyim ve hamile olmadigim icin duymadigim laf asagilama kalmamisti, son care tüp bebek denedik ve dün evde yaptigim testte hamile ciktim.. inanamadim bugün yine yaptim bugün dahada belirgin .. birde doktor kontrol edip sonucu iyi cikarsa , dünyann en mutlu insani olucam .. cünkü benim hamile kalmmam mucize, endoemtriose vardi üc kez ameliyat oldum ve ayrrica vaginismusum.. düsünün artik alllahim ol dedi ve oldu.. biraz umut
    CEVAPLA
  • Misafir arkadaşlar merhaba biz eşimle 5 yıldır uğraşiyorduk ama olmuyordu ocakta tüp bebek başvurusu yapıcaktık ve ben 2 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim umudunuz olsun umarım rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır dualarım sizinle
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba sadece dua edin allah buyuktur rahimdir ol deyince oluyor bende carezizim bekliyorum her seyi allaha bıraktım işallah tez zamanda hepimiz bebekleri alırız kucagimiza
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba berfincim bende aynı senin gibi oldum bendede perde var dedi bende ameliyat oldum iki aydır
    CEVAPLA
  • Misafir benimde 5gün geçti dün idrar yaptım negatif çıktı bugün kan verdim sonucu yarın alcam rabbim isteyen herkese nasip etsin
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba. ben berfin herkesten dua bekliyorum. 4yıldır cocugm oluyor. ama düşük. yapiiyorum doktor perde var rahide dedi o yüzden dedi şimdi amiliyat oldum 2ay oldo şimdi hamile kalmak istiyurum benim gibi olubta hamile kalan varsa ne olur cevap versin
    CEVAPLA
  • Misafir Banada dua edin kizlar , Bu konu beni cok yipratiyor
    CEVAPLA
  • Misafir Ben bu 5 gundur adet sancisi geliyo bana ama bi turlu adet olamiyorum ayrica cok halsizim ve cis edemiyorum rahmim agriyo bacaklarim agriyo acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir benimde 5gün geçti zaten beklediğim bişeydi adet günümden 1gün sonra test yaptım negatifti belki gec olurum dedım ama olmadım bugun kan testı verdım yarın alıcam bnmde cok sancım oluyo gogüzlerde dolgunluk uyku halsızlık vs yorumunu yapalı baya olmus merak ettim hamilemisin rabbim isteyen herkese nasip etsin
    CEVAPLA
  • Misafir hamilelik testi yaptim cift cizgi cikti cok mutluyum sukurler olsun adetimide bir hafta gecmisti rabbim isteyen herkese nasip etsin
    CEVAPLA
  • Misafir Adetimin bitiminden 10 gun sonra ince bir kan akıntısı yaşadım birde sag kasigima çok feci bir ağrı saplandı yaklaşık 1 gün sürdü bununla birlikte kuyruk sokumum ve omuriligimde de ağrı vardı ayrıca goguslerim de aşırı derecede ağrı ve şişkinlik var bebek istiyoruz folik ast basldm hamile miyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir Korkulacak birsey yok. ben 6 haftaliken 5 dr. gezdim. hepside bos gebelik deyip almak istediler keseyi. bir iki hafta daha beklemek istedigimi soyledim ve 7 hafta 4 gunlukken kalp atışını duydum. su an kızım 11 aylık. Allah kucaginiza almayi nasip etsinm
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim in zamanı üç gündür geçmiş hamilemiym kan testi yaptim negatifti
    CEVAPLA
  • Misafir Bende test yaptim bugun pozitif cikti yarinda kanda test yspacagim goguslerde sislik ve adetinin gecikmesi yani ben hissettim adet olmiyacagimi sizdede ayni durum varsa bu bile bi mesaj! Ben 1 ay kullandim folik asit yani folbiol adinda vitamini ve bi ay icindede hamile kaldim sizlerede folbiol u
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde adet ile 4gün var hiç bir belirti yok aspirin ve kan hapı folbiol kullandım acaba var midir
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim biteli 8 gün oldu 3 gün dür şiddetli göğüs ağrısı çekiyorum kasık ağrım oluyor adetime henüz 20 gün var
    CEVAPLA
  • Misafir Kanka gebelik testi 5 haftalik gebelik gösteriyor bunun daha büyük olma ihtimali varmi
    CEVAPLA
  • Misafir test yaptm 1 çizgi 1 yarım ne anlama gelır testte yardm edn
    CEVAPLA
  • Misafir hafif silikse muhtemelen hamilesindir canım
    CEVAPLA
  • Misafir hami̇le olduğun anlamina gelir
    CEVAPLA
  • Misafir Merhabalar ben mayis 8nde adet oldum haziran 5nde adet olmam gerekirdi ama hala olmadim karnimda kasik bolgemde 3 gundur hep agri var sizce hamilemiyim ?? Test daha yapmadim korkuyorum lutfen yardimci olurmusunuz ..
    CEVAPLA
  • Misafir merhabalar. benim adetim 8 gün gecikti ve test yaptırdım.hamileyim fakat erken gebelik dedi doktor.ultrasında da görünmeyince tedirgin oldum.acaba bişey olur mu? ve ne kadar zaman sonra rahme yerleşir acaba?lütfen bana biraz moral verir misiniz?
    CEVAPLA
  • Misafir 8.haftaya kadar bekle yinede görünmezse boştur. bende 6haftalıkken anladım dr goremedi iki hafta bekledik doopler ultrosonda kalp atışı duyduk.
    CEVAPLA
  • Misafir Arkadaşlar 4 gündür temizim. Eşimle birleşmemiz oldu. Ve dünden beri yatıyorum mide bulantısı, mide yanması ve halsizlik... Sizce hamile miyim? Hamile olma ihtimalim bu kadar çabuk gösterir mi kendini?
    CEVAPLA
  • Misafir İki gün önce test yaptım 13 gün gecikince iki çizgi çıktı ama biri bira silik çıktı bide alt karnımda ara ara ağrı giriyo hamileyim dir demi daha doktora gidemedim
    CEVAPLA
  • Misafir %99 hamilesin tebrikler
    CEVAPLA
  • Misafir Benim adettime 6 gun kala kan testti yaptrdm 0.1 ckti szce hamile olabilrmiym cvp bekliyorum sabrsizm
    CEVAPLA
  • Misafir değilsin
    CEVAPLA
  • Misafir gecen ayin yedisinde adet oldum ve tam bugun 31 gun oldu biteli ama adetim gelmedi yardimci olun lutfen
    CEVAPLA
  • Misafir Mayisin, 4,und. Adet. Oldum. Mayisin. 7, de. Yikandim. Mayisin. 31. Adet. Olmadim. Acaba. Hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Mayisin 24 agdet olmam gerekiyodu ve olmadim kan testi yaptim 27.45 cikti acaba hamilemiyim cevap bekliyorum tesekkurler
    CEVAPLA
  • Misafir evet özlem hamilesin
    CEVAPLA
  • Misafir Slm. 3gun once kan verdm betahcg 42.4 cikti.yarin normalde adet olmam geerekio. Olucakmis gibide agrilarim var bu adetn belirtisimi yoksa gebeligin
    CEVAPLA
  • Misafir Yorumunuzu bu alana yazabilirsiniz. belim agriyo ara sira miğdem bulaniyo basim donuyo adetime 1hafta var acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhabalaar kan testi yaptim degerim 122.96 hamilemiyim ve adetim.yaklasik 7 gun gecti halsizlik yorgunlul bitkinlil ve kasiklarimda hafif agri var sanki karnima biri baski yapiyor bazi aksamlar mide bulantisi oluyor hamilemiyim sizce
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime daha iki hafta kadar var ama benden sürekli kahverengi leke geliyor acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Buyuk ihtimalee evet hanim efendi hamilymissinjz
    CEVAPLA
  • Misafir 3,5 haftadır adet olmuyorum.gögüslermde şişlik var. 1 hafta önce içimden 4 parmaklık bir parça düştü daha sonra şiddetli kasık agrıları kanamam başladı çocugum düşmüşmüdür?
    CEVAPLA
  • Misafir Beta hcg 63.05 hamile miyim acaba;)
    CEVAPLA
  • Misafir Adetım daha gecmedı ama merak ettım :) sureklı goguslerım kasıgım sol kasıkım sureklı agrıyor hıc boyle olmazdım ve cok bıtkınlestım 1bucuk yıllık evlıyım bebek ıstıyoruz varmıdır acaba lutfen cevap
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim bittikten sonra kasıt ağrılarım ve bel agrim başladı ayım yeni doldu aceba hamile olabilir mıyım
    CEVAPLA
  • Misafir Iyi günler benim adetim düzenli olarak her ay 28.gün olur bu ay 16 sında olmam gerekiyordu olmadım test yaptım sonuç alamadım tekrar denesem çıkarımi hamile olabilirmiyim acaba cok sik idrara cikiyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Iyi günler benim duzunli olarak her ay olur 28 .gunde adetim olur bu ay 2 gün geçti test yaptım negatif çıktı ve şimdi 9 gün geçti hala renkli olmadım ve çok sık ıdrara cikiyrm tekrar test akşam cikarmi
    CEVAPLA
  • Misafir Günüm geçti sma siyah lekem var hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Iyi günler arkadaşlar benim adet günüm 19 nisan olub bende her zaman 5 gün ireli oluyor şimdi de 15 mayis testde de cikmiyor yani bu gün olackti yorumlarınızı bekliyorum lutfen bi şey yazin bana lutfffen
    CEVAPLA
  • Misafir Ben 44günlük evliyim hastalığım 13gun gecikti test yaptım pozitif çıktı ne yapmalıyım lütfen cevap
    CEVAPLA
  • Misafir tebrikler hamilesiniz :)
    CEVAPLA
  • Misafir tabikide doğurmalısın
    CEVAPLA
  • Misafir Merhana ben 1 yillik evliyim nisan ayinin 20 -si mesturasiya oldum simdi bende sirt agrıları bide baw dönmesi oluyor bunlar hamilelik beriltisi ola bilirmi? Lütfen cevaplıyın
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba şüpheli gebelik ne demektir kan tahlilinde öyle çıktığını döylefi doktor aynı zamanda kanamam oluyor
    CEVAPLA
  • Misafir Iyi geceler Merhaba bende nisan ayin 13 de klomen kullandim ve 14. Gün gittigimde doktorum bir yumurtam büyümüş ve kendiliğinden catlamaya baslamistir dedi sizce hamile olabilir miyim 4 gün falan var adetim ama sancılarım var çok üzülüyorum suan ya âdet olursam
    CEVAPLA
  • Misafir Slm benim adetim 17nissan oldu.ultra
    CEVAPLA
  • Misafir 3 haftalik hamileyim kese gorunuyo 8 mm yalniz bos bu normal mi doktor haftaya belli olur dedi
    CEVAPLA
  • Misafir Regalime 1 gun kaldi polikistik var bende hamile kalabilmek icin klomen kullandim ve sag tarafta bir yumurtam olustu bugun progesteron testim 8 cikti adet sancisi gibi cok sancim var 3 gun oncede asiri kasiklarimda baski ve gaz sancisi vardi acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir muhtemelen hami̇lesi̇n
    CEVAPLA
  • Misafir H
    CEVAPLA
  • Misafir Benim regalime bir hafta var ama su gunlerde bir kac defa karnima krap girdi ve sirtim cok agiriyo sizce nedeni ne
    CEVAPLA
  • Misafir ayn benimde olud ve kurtaj oludum 31 marta ve tekra bir afta sonra ilskiye girdik ve korundu k ama bu arilar bendede oludu neden
    CEVAPLA
  • Misafir Ben 4 ay oldu evliyim çocuk istiyorum bende bazı belirtiler oluyor sizce hamile olurmuyum
    CEVAPLA
  • Misafir Arkadaslar bende cinsel iliskiye girdikten 3 gün sonra falan mide bulantisi uykuya meyillilik yorgunluk istahsizlik oldu , esimle korunduk fakat yinede bir ihtimal diyorum sizce olabilir mi
    CEVAPLA
  • Misafir En son onbeş gün önce eşimle iliskiye girdi o günden sonra sık idrar ve karın ağrım var birde hemen sinirleniyorum önüme kim gelirse kızıyorum sizce hamileliğin belirtisimidir bunlar
    CEVAPLA
  • Misafir Ben 14 şubatta en son adet oldum 14 martta olmadım gebelik testi yaptırdım kandan oda261.04 cıktı sizce hamilemiyim ben özlem
    CEVAPLA
  • Misafir Idrar bölgesinin yanmasi
    CEVAPLA
  • Misafir Regl olmama 1 hafta var beta hcg 2.83 prolaktin 69.26 hamilemiyim ?
    CEVAPLA
  • Misafir En son 21 subatta regli oldum ve hala olmadim uc tane test yaptim biri tam cizgi biri silik cikiyo kesim hamilemiyim sizce yoksa stresten gecikmiş olabilir miyim?
    CEVAPLA
  • Misafir silik de çıksa hamilelik olarak değerlendirilmektedir, hemen bir hastanede bcg hormonu ölçtürürseniz anlaşılacaktır.
    CEVAPLA
  • Misafir Dikkatimi siz sadece doğa izin verdiği sürece cinsel hayata sahip oluyorsunuz kelimesi çekti hayır efendim biz Allâh in izniyle sahip oluyoruz.
    CEVAPLA
  • Misafir cok doğru
    CEVAPLA
  • Misafir doğa herkesin bildiği bir gerçektir efendim allah ise sadece müslümanların ;) ha tanrı derseniz de diğer tüm inanışların
    CEVAPLA
  • Misafir 19 Mart regli tarihim çok az kanama öldü. Bu güne kadar kahve nokta leke var.21 Mart kanda 5,3 cikti.halen regli olmadım. Sizce gebemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir hamileyim ama cok agrim vr ve kc haftalik blmiyorum
    CEVAPLA
  • Misafir çüş nasıl becerdin yaratik
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 4 gün var ama gebelikle ilgili bütün belirtiler var hamile miyim sizce
    CEVAPLA
  • Misafir Sperm yuttum hamile kalirmiyimm ?
    CEVAPLA
  • Misafir hahahahah
    CEVAPLA
  • Misafir evet hamile kalırsın hemen bir doktora git.
    CEVAPLA
  • Misafir şaka misin :))))
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba.adetimden 11 gun sonra hafif pembemsi bir akintim oldu su anda yok.fakat simdi kasik bolgemde genelde aksamlari agri kramp hissediyorum ve cok bebek istiyorum.test yaptirmak icin erken cunku daha once cok hayal kirikligina ugradim ama icim icimi kemiriyor.1,5 yilllk evliyim
    CEVAPLA
  • Misafir Hamileligin 3 haftasindeyim goguslerimde agri var bu normalmi
    CEVAPLA
  • Misafir 2 haftadır süt beyazı akıntım var ama diğer hamilelik belirtilerim yok adet günüme daha var bu beyaz akıntı neyden olur acil yardım
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb adetim 10 gün gecikti ve bugün test yaptım evde 2 çizgi çıktı ama biri çok belirgin dgl di acsba hamilemiyim inş hamileyimdir çok istiyorum
    CEVAPLA
  • Misafir benımde aynıydı sonuç pozıtıf
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba bana acilen yanıt verebilecek olan biri varsa lütfen yazsın bende ne bayılma oldu şimdiye kadar nede kusma acaba hamilemiyim yoksa
    CEVAPLA
  • Misafir Slm ben 8 aydır evliyim henüz günüme 15 gün var ama aşırı bir şekilde kasık ağrıları çekiyorum mide bulantısı meme hassasiyeti yorgunluk halsizlik daha pek çoğunu sayabilirim. Sürekli uyumak istiyorum acaba bunun hamilelikte bir ilgisi var mı yani olsa bile ki inş ama 1 2 günlük hamilelik bu normalm
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb daha günüme bi kaç gün var hamile kalma ihtimalim var ama olmayadabilir iki üç gündür midem bulanıyor bulanmiyor ama kusamiyorum. Yani kafam karıştı olabilir mi acaba diye çok da yemek yemeye başladım herşeyi yiyesim geliyor ne hissedecegimi bilemiyorum durumum şüpheli ne dusunmeliyim ?
    CEVAPLA
  • Misafir şu an biri yada bir test çubuğu/kan tahlili bana "anne olacaksın" derse muhtemelen mutluluktan ağlarım. hamiye kalmak yada anne olmak öyle kolay bir şey değil anlamıyorum bu insanlar nasıl 1 defa biriyle beraber olup pat diye çocuk yapabiliyorlar??? ve genelde de yukarıda da yazanlardan anlaşıldığı üzere bu bebeği haketmeyen insanların başına bu geliyor. kimi ister bulamaz kimi bulur kıymetini bilmez. hayat işte.
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 9 gün gecikti.hamile kalmak dan çok korkuyorum.
    CEVAPLA
  • Misafir korunacaktın o zaman
    CEVAPLA
  • Misafir ilişkiye girdim hamile kalmaktan korkuyorum ailemden korkuyorum falan filan. ulan madem bu boku yiyosunuz sonucuna da katlanın.
    CEVAPLA
  • Misafir Kizlar adetim 3 4 gun gecikti kasıklarımda agrı var korkuyorum hamilemiyim die bana yardim edin nasıl emin olcam doktora gitmek istemiyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Meraha ben hamileyim amma dokdorum bebeyin inkisafdan dayandiqini soyluyo aca tekrar inkisaf edermi
    CEVAPLA
  • Misafir kızlar kahretsin ki ailemden gizli prezervatifle bir ilişki yaşadım bugün ilişkinin tam 25. günü adetime 3 4 gün var ama bir an önce oliym diye canım gidiyo ilişkiden sonra baktım spermler prezrvtfldeydi ama korkuyorum birşey olmuştur diye :( düşük hapları satılıyor mu eğer birşey olursa ne yapmalıyım bir de kendimi çok halsiz hissediyorum goguslerımde de karıncalanma hissi oluyo arada lütfen yardım edin :((
    CEVAPLA
  • Misafir Bende üç haftalık hamileyim bel ağrısı ve karın ağrısı çok şidetli daha önceki hamileliğimdede aynı belirtiler vardı ama ne yazık ki boş kese çıktı bu da aynı şekilde olur mu acaba ?
    CEVAPLA
  • Misafir 3 haftalik gebe olabilirim ama bu gelen kan pıhtısi da ne anlamadım korkuyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 4 5 gün var düzenli seyreder normalde ama bu gun sanki damla şeklinde bi kan pıhtısi farkettim ama hiçbir kanama ve ağrı yada baska belirti yok normal gelen beyaz akıntı arasında oda gelmiş korktum acaba gebelik oluştu da böyle mi sonlaniyor diye çünkü eşimle çok istiyoruz aylardır yoktu çü
    CEVAPLA
  • Misafir meraba benim adetim 4 gün gecikti hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir adetim 4 gün gecikti hamile olabilirmiyim test yapsam cıkarmı
    CEVAPLA
  • Misafir m
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben dün kan testi yaptırdım ve sonuç 4 çıktı Dr tekrarlamaz 3 gün sonra dedi sizce hamilelik olabilirmi inşallah olsun nasıl cevap alırım
    CEVAPLA
  • Misafir Sağlık ocağında kan testi yapılıyordu
    CEVAPLA
  • Misafir 2 ocak yumurtlama günümdü o günlerde eşimle ilişkiye girdik. yumurtlama günümden 3 -4 gün sonra kan testi yapmıştı doktor 2.8 çıkmıştı gebe değilsiniz dediler. yalnız 16 ocakta adet oldum. normalde 3 gün sürerdü 6 gün sürdü adetim. şimdide belimde bir ağrı uykusuzluk ve baş ağrısı çekiyorum. hamile olabilirmiyim?
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim gecikeli 8 gün oldu test yaptım 2once negatif çıktı kaşık ve bel ağrım mide yanmam yanısıra göğüs hassasiyeti var hamile olabilirmiyim kendimi öyle hissediyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Adeti geciken neden test yapmak yerine buraya sorar anlamam
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba benimde adetim 2 gün gecikti,çok bulantı ve kusma hissi var kasıklarımda ağrı 4 gün önce falan oldu ama şuan yok..hamile olabilr miyim ,
    CEVAPLA
  • Misafir Bütün hamilelik belirtileri var ayrıca karnimda segerme var 5 gundur acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Bende bugun ogrendinhamileyim dunyalar benim oldu allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
    CEVAPLA
  • Misafir Bende ocak28de adet gordum adetim bittikten sinra esimle iliskiye girdik ve 1haftadir geceleri ve gunduzleri midem bulaniyor basim agriyor halim yok yanlarim belim agriyo sizce hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir adet gördükten sonra hamile kalma riski yüksek yinede doktora görün
    CEVAPLA
  • Misafir Bugün evde test yaptım çift çizgi çıktı hamilemiyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir hamilesin demektir
    CEVAPLA
  • Misafir Selam ben 6 aydir evliyim. Hamile kalmak istiyorum bu bir haftadir hep idrara cok cikyorum belimde cok agryor adetime 3gun kalmis acba hamilemiyim nolur cevap verin
    CEVAPLA
  • Misafir bence git hemen test al evde yap benim adetime 4 gün vardı ama test yaptım çıktı sende dene
    CEVAPLA
  • Misafir Bir haftadır günüm geçti ve sürekli agrym olyo bir gün tk kanama gördüm sizce hamilemym
    CEVAPLA
  • Misafir Benim çok sancim olyo
    CEVAPLA
  • Misafir Hic bir belirti olmadigi halde kanama agri olmadan hamile olabilme ihtimali var mi
    CEVAPLA
  • Misafir Benim bu ay adet 3 gün gecikti sonra geldi çok geldi ve normalde 5 gün sürerdi bu üç gün geldi açık kırmızı idi adet bittikten sonra ilişkiye grdim ve hala adet agrisi gibi ağrı çekiyorum ve yumurta akı gibi içinde kahverengi çizgisi vardı ikincisi normal yumurta akı gibiydi hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb en son 31 aralıkta adet gordum günüm de geçti tüm hamilelik belirtileri var ama evde test yaptm negatif çıktı acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb en son adet tarihim 31 aralık adet günüm geçti 1 haftadır midem bulanıyor butun hamilelik belirtileri var ama evde test yaptm negatif çıktı acaba hamile olabilir miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Bn 7 aylik evliyim agdet olmama 7 gun var 2 ay once dogum kontrol hapini biraktim hamile kalmak istiyorum belim agriyo kasiklarimda agri var migdem bulaniyo acaba hamilemiyim sizce cnku cok istiyoruz
    CEVAPLA
  • Misafir Selam ben 22ocakda adetim oldu 4gun cekdi eşimle 5ci gunde yatdim simdi belim ve karnim agri var lutfen cevab verin
    CEVAPLA
  • Misafir Soru detayları: Erkek arkadaşımla birlikte olduk ertesi gün vajinama baktığımda kan pıhtısı vardı ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi bende bu pıhtıyı yeni gördüm daha önce oluk olmadığını bilmiyorum lütfen yardım edin
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba 4 aylik evliyim hic korunmadik bu ay ovulasyon gunumden sonra 1-2 gun akintim kesildi sonra beyaz akintim ve sag kasigim agrimaya devam etti 5-6 gun sonra gogusumde hassasiyet, agri ve uyusma basladi acaba hamile olabilir miyim?
    CEVAPLA
  • Misafir 18yasindayim ve 9 aydlik evliyik surekli uykum geliyor istahim artti tek bi tarafimda kasik agrisi oluyo goguslerimde gerginlesme var ama adet olmama 5 veya 6 gun var sizce hamilemiyim ?
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba
    CEVAPLA
  • Misafir Ben 7 aylık evliyim korunmuyoruz ocağın 1inde regl oldum 30 günde bir oluyorum yumurtalama günüm ayın 17 siydi korunmasız haftada 3-4 defa ilişkiye giriyoruz ve bu aralar iştahim kapandı bazı yemek kokularında midem bulanıyor ishal de oldum kasık Ağrı'larım da var sizce hamile olabilirim ?
    CEVAPLA
  • Misafir salam 24 yasim var 1 ildi evliyem iki uc gundu Narahatam halsizam yorgun kimiyem uzamax istiyirem yerimnen duranda basim cox yox biraz firanir kusmax istiyirem ama kusa bilmirem biraz dosderimde sanci olur dayanir birde yumurtalixda sanci olur kecir hamilelik ola biler?
    CEVAPLA
  • Misafir Mrblar ben 9 aylik evliyim ve bu ay rejil gunum 1 gun gecmisti oylesine test yaptim iki cozgi cikti inanmadim bi tane daha yaptim yine iki cikti buna iki gun oluyo simdi gecelri gunduzleri kasik agrisindan duramiyrm gouslerim falan siste degil yada ben farketmyrm sizce hamilemiyim hala inanamiyrm
    CEVAPLA
  • Misafir gi̇t kan testi̇ yaptir
    CEVAPLA
  • Misafir gebelik testleri pozitif çıkınca yanılma payı olmuyor %99 hamilesin tebrikler :)
    CEVAPLA
  • Misafir Ben üç aylık evliyim bir ay once bir hamile kadında olabilecek tüm belirtiler vardı bende göğsümde ağrı aşırı duygu değişikliği aserme bulantı sonra uç günlük kanama oldum ama adet kanaması. Değild.KaRnimda sancı fazla yuruyemiyordum sancidan şiddetli bir sancı.değildi ama yinede rahatsız oluyordum
    CEVAPLA
  • Misafir benim adetim ayin 25 de ama sabahlari migde bulantim halsizlik ve asiri uyuma ihtiyaci ve devamli yesillik yeme istegi. ve idrarimda cok koyu beyaz akintim oluyor sizce hamilemiyim lutfen cvp bekliyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Selam ben 2,5 aylık evliyim ve çocuk düşünüyoruz. Adet günüm bundan iki hafta önceydi ve şuan kasık ağrım kokusuz akıntı göğüslerinde hafif büyüme olduğunu hissettim sizce hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Adetinden 2 gün öncesine kadar test yaptırMan daha sağlıklı sonuç verecektir ama 2 gün daha bekleyip adetininin geçikmesini beklemenin tavsiye ederim biz kadınlar biraz sabırsıziz
    CEVAPLA
  • Misafir Belki hamilesinizdir başka belirtileriniz de var mi
    CEVAPLA
  • Misafir Bnm kasıklarım ağrıyor ıkı gundur sizce neden
    CEVAPLA
  • Misafir Geçen ay kimyasal düşük yaptim bu ay yine aynı belirtileri yani kasık ağrısı karnimda sürekli bir patırtı telaş halsizlik adetten kaç gün önce kan testi yaparsam çıkar düşmemesi için ilaç kullanmam gerekiyor yardım lütfen
    CEVAPLA
  • Misafir En kisa ne zaman da öğrenilebilir ki ya acaba 15 gun sonra falan ogrenebilir miyim sizce. Benim Karnım agriyo ve hamile gibiyim ve agrim cok derin agriyo sizce ne yapmaliyim
    CEVAPLA
  • Misafir Üzgünüm aynısını bende yasadım önce pembe akıntı sonra kahve sonra Ağrı'lar sonra adet olur gibi ağrılı kanamalar sonuç düşük
    CEVAPLA
  • Misafir Benden yeşilimsi bir akuntı var sebebi nedir 1 buçuk aylık hamileymiş sebebini merak ediyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Aynilaro bende de var korkmayin yukaridaki bilgiler zaten dogru oldugunu.var oldugunu soyluyor daha kucuk
    CEVAPLA
  • Misafir Bana yardım edin!! Doktorumdan hamile olduğumu öğreneli 15 gün oldu gebe olduğumu çok erken öğrendim sadece kanda çıkıyordu. Yarın kontrole gidicem ama bugün pembe akıntım oldu sonra kahve bi akıntı geldi ve hafif ağrı var kadık bölgesiinde. Bebeğime bişey olmaz dimi normal midir bu sizce???
    CEVAPLA
  • Misafir Benim adetin 4gun gecikti 3kere evde test yaptım bi 20dakika sonra ucundede cokk acikk bi pembe çıktı acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir evet hami̇lesi̇ni̇z..i̇lk çi̇zgi̇ net i̇ki̇nci̇ çi̇zgi̇ si̇li̇k pembe renkli̇ i̇se gebeli̇k vardir demekti̇r.hayirli olsun
    CEVAPLA
  • Misafir mrb beta hcg 183 çıktı sanırım 2 haftalık hamileyim.fakat ara sıra rahimde kısa süreli ağrım oluyor.bu normalmidir.
    CEVAPLA
  • Misafir Erken adet görüyorsanız çıkar bence deneyin ben yaptım pozitif çıktı allah isteyen herkese versin
    CEVAPLA
  • Misafir Acaba hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Benim bu ayın 7 sinde adetim başladı 7 gün sürdü. Ve sonra 1 hafta sonra yine adet oldum 2 gün sürdü az ve kahverengiydi ilk defa böyle oluyo suandada göğüslerin ağrıyı kasiklari ağrıyı
    CEVAPLA
  • Misafir diş gebeli̇k olma i̇hti̇mali̇n yüksek hemen doktora gi̇tmeli̇si̇n ben yaşadim geç kalma
    CEVAPLA
  • Misafir Slm benim sol kasık agrı bel agrım halsizlik ve karın agrı var günüm 30 aralık acaba ne zaman test de çıkar gebelik
    CEVAPLA
  • Misafir 2gun daha bekleyebılırsın
    CEVAPLA
  • Misafir Bi sorum olacak yumurta boyutu kac cm olmali
    CEVAPLA
  • Misafir Antidepresyon depsanilacikullanirkenhamilekaldim napalım
    CEVAPLA
  • Misafir Kasık bölgemde bazen hafif bi kramp griyor ve adetimi 23üne olmam gerekiyordu 19una oldum ve 1 buçuk gün srdü Ve başım ağrıyor
    CEVAPLA
  • Misafir Ben test etdim hamilelik bildirmir.ama xestelenmedim bu ne ola biler?
    CEVAPLA
  • Misafir Bel agrim ve karin agrim cok hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Bende hamileyim beyaz akintim var acaba normal mi
    CEVAPLA
  • Misafir Betanin 6 cikmasi hamilelik belirtisi icerirmi
    CEVAPLA
  • Misafir Ewet hamilesin silik cizgi cikmasi bunu gstrrio
    CEVAPLA
  • Misafir Benimde 5 gūnūm gecti biri net kirmizi diye ride silik kirmizi cikti acaba hamikleyim
    CEVAPLA
  • Misafir İlişkiden 5 veya 6 gün sonra hamilelil belirtisi kendını gösterirmi cünki bel agrısı bacak agrısı ve sıkca idrara cıkıyorum vede bulantılarım var acaba piskolojıkmı yoksa ola bilir bi belirtimi cok merak edıyoruö
    CEVAPLA
  • Misafir Iliskiye girdikten ertesi gün regl oldum ilk iki gün normal kanamam oldu ama 3 cu gün damla damla pembemsi lekelenmelerim oldu iki gun devam etti ikinci haftamdayim ve agrim var ve ara ara bulaniorum hamile kalmış olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Benim de 4 aralikta adet olmam gerekirdi olmadim test yaptim pozitif aceba kaç haftadir hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir 22 kasımda adet olmam gerekiyordu ve 22 gün gecikmisti sonra da baslarda pembemsi bi leke geldi , sonradan kanama ya dönüştü , sizce hamile miyim ?
    CEVAPLA
  • Misafir Bende hamile olduğumu doktorumdan öğrendim 1.5 aylık olmuş ama ben farkında değildim taki doktorum söylene kadar
    CEVAPLA
  • Misafir Bnde gebeydim ilk haftasinda dusuk yaptim adet oldum koyu kanla kahve rengi leke geldi ve doktora gittim dusuk yaptigim soylendi
    CEVAPLA
  • Misafir 3 haftalık hamileyim ve gerçekten ben birisinin annesi olacagım. Beklenmedik gebelik
    CEVAPLA
  • Misafir Ya birsey soracagım ben kan testi icin kan verdim sonra kahverengi bi kanamam oldu az bise ve kan testinde birsey cikmadi sonra 10 gun sonra pembe ve koyu kirmizi kan geldi bu ne demek oluyo basina gelen varsa lutfen cvp yazsin
    CEVAPLA
  • Misafir Slm bende hamileligimin ilk haftasında dayım baş arilarim kusmalarim çok şiddetli bel ve karın arilarim çok
    CEVAPLA
  • Misafir Bende tam 5 test yaptim bendede positiv cikti cok karnim agriyo insallah bende hamileyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir Henuz adet gunum gecmedi ama karnimin sağ tarafinda kalp atışları gibi birseyler hissediyorum ne olabilir acaba bilen varmı eyer hamileysemde iki hafta falan olacak
    CEVAPLA
  • Misafir slm bende hamileligin ilk haftasındayım baş dönmem mide bulantısı oluyo kusamıyorum gzl Erim kararıyor ilk hamilelik neden õylesiniz oluyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Slm iki boş gebelik geçirdim 1 kasımda adet oldum bu gün 7 aralık test yaptım pozitif çıktı inşallah gene hayal kırıklığına oğramayız
    CEVAPLA
  • Misafir Bu kez olacak galiba. Insallah
    CEVAPLA
  • Misafir Ben henuz cok heyecanli ve saskinim cunku gunumun gecmesine,ragmen bir hafta sonra test yapmak istiyorum sizce dogrumu insallah hayirli bir gebelikle karsilasirim
    CEVAPLA
  • Misafir Hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama çok halsizlik var ve karnım yirtiliyormus gibi bir his var
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba . Benim akintim mide bulantilarim ama kusma olmadi vucut sicakligim yuksek . Istahim artti . Goguslerimde buyume var . Ve adetimde gecikti hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Bende hamile olduğum halde adet gordum şimdi 3 haftalık hamileyim...
    CEVAPLA
  • Misafir Bende hamile olduğum halde adet gordum şimdi 3 haftalık hamileyim...
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim adetime bir hafta var ama karnimda şişkinlik ve ağrılarım var hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba benim adetime bir hafta var ama karnimda şişkinlik ve ağrılarım var hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Bende bu ay korunmayi bıraktık ama 2. Haftadayim çok midem bulanıyor
    CEVAPLA
  • Misafir Mrhaba adetime daha 9gun var ama sanki adet gorcekmisim gibi 1haftadir kasiklarimda basimda agri var hamile olabilirmyim evde yapilan testle belli olurmu
    CEVAPLA
  • Misafir Mrb ya ben 3 aylık evlim sorekli modem bulaniyor bu ay da fazla ama adet görüyorum acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Hamilelik belirtileri nelerdir kizlar yardimci olabilirmisinz
    CEVAPLA
  • Misafir Bnm adetime 3 gun kaldi bazen kasiklarim karnim aciyo ama bulanti falan yok hamile olabilir miyim lutfen yarcimci olur musunuz
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime daha 10 gun var.gobeyimin altinda agri hiss etdim.acaba hamile ola bilirmiyim? 2 senelik evliyim cok istiyiruz ama olmuyir. lutfen dua etdiyinizde bu tanimadiginiz kardesiniz icinde dua etseniz . Allah razi olsun hepinizden onceden .
    CEVAPLA
  • Misafir Bende bi bebek kaybettım dıger bebegımdede aynı lekelenme yasamıstım ;( sımdı tekrar adetımden once lekelenme geldı hemen gıttım kan testı yaptrdım ama hc bırsey cıkmadı bgunde adetımın baslangıcı bilmiyorum dua gerek gbi okuyan herkes dua edebılırmı Rabbım nasıp etsın bı tane hayrlı ewlat tşkler
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim 2gün gecikti ve bel ağrılarım oluyor sizce hamile olabilir miyim
    CEVAPLA
  • Misafir asidi mide bulantim var kusma derecesinde hatta. Karın alt bölgemde çok agriyor. Gecen ay adet olmadim agri kesici icmistm ondamdr dedim bu ayda gecikti acaba hamilemiym
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim gecikti ama belirtiler yok hamilemiyim acaba
    CEVAPLA
  • Misafir ya lütfen acil yardım dün hastaneye gittim miyde bulantım baş dönmem sabah saat 7 den gece dokuza kadar devam etti kan testi yaptırdım beta hcg 18 çıktı acaba hamile miyim evet çok yüksek ihtimalle hamilesin benim değerim 57. 3 haftalık hamileyim bugün doktora gittim seninki çok daha minnak ;)
    CEVAPLA
  • Misafir Ben de 3 haftalik hamileyim.Allah her kese saglikla kucagina almayi kismet etsin
    CEVAPLA
  • Misafir bugun hamilelik testi yaptlm 3 hafta gecti adetim gelmedi
    CEVAPLA
  • Misafir Ya lütfen acil yardım dün hastaneye gittim miyde bulantım baş dönmem sabah saat 7 den gece dokuza kadar devam etti kan testi yaptırdım beta hcg 18 çıktı acaba hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir Dün soluk renkte damla damla kanamam oldu adetimede 2 hafta var ara sira kasik agrimda var bugunde krem renginde akintim var neden acaba bi fikri olan varmı?
    CEVAPLA
  • Misafir Halsizlik ve kanama var ama az geliyor
    CEVAPLA
  • Misafir Hgs testi yaptırdım 0.125 acaba hamile mıyım
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime iki hafta var ve karnimin alti kasiklarim belim çok agriyo midemde yanmada var hamilelik testi yapsam acaba cikar mi
    CEVAPLA
  • Misafir Adetim in 10 gunundeyim belim ve kasık ağrım çok gebelik testi yaptır sam hamileysem gebelik belli olur mu
    CEVAPLA
  • Misafir Adetime 6 gün var ama ara ara belim ağrıyor midem ekşiyor gaz oluyor bide. Sizce hamilemiyim lütfen cevap istiyorum :)
    CEVAPLA
  • Misafir Hamilemiyim deyilmiyim bilmiyorum ama cnm surekli biseyler istiyo adet gunume dort gun var
    CEVAPLA
  • Misafir Slm ben felek çiftçi bende 20 eylül de adet oldum sekiz gün sürdü bu dukuz gündür karnımda sertlik var bide sabah bulantılarım var biraz da güğüslerim ağrıyor yoksa hmilemiyim ne olur ban cevap verin bide bekliyeyim mi
    CEVAPLA
  • Misafir Iyi gunler ben daha çok yeni öğrendim hamile olduğumu ve kasiklerim çok ağrıyor neden olabilir bilgi verirseniz sevinitim
    CEVAPLA
  • Misafir Slm herkese iyi geceler.8 ay önce düşük yaptım.hiç bir belirti yoktu.sadece baş dönmesi ve bel ağrım vardı.adetim geçince evde test yaptım .pozitif çıktı.bir hafta sonra doktora gittim.6 haftaya yakın hamileligin demisti.8 hafta sebebi belli olmadan bebeğimin gelişimi durmuştu.karnimda olmuştu.
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba kızlar dr a gittim rahim duvarın kalınlaşmış dedi sizce bu gebelikle ilgili olabilirmi
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba bende 08.05.2015 tarihinde adet oldum ama bu ay olmadim dun karnimda bir elma büyüklüğünde sert birşey hissettim sağ taraftaydiacaba hamile miyim yardim bekliyom
    CEVAPLA
  • Misafir Slm ben bir bucuk yildir evliyim esim cocuk icin cok baski yapiyo psikolojim bozuldu bebekle kafayi yedim adetim heer bittiginde acaba hamile miyim diye dusunuyorum kasiklarimda agri var yorgun ve halsizlik var ne olur dualrinizi esirgemeyin allah isteyen herkese nasip etsin :'(
    CEVAPLA
  • Misafir Kızlar idrar testi yaptim hamilelik var çıktı sonuç doktora gittim doktor ultrasondo bisey göremedim dedi kan tahlili istedi bunda da gebelik çıktı ama bebek neden g ozukmemis olabilir ki eğer hamileysem su an 6 hafta 3 günlük hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba 3 agustos sat,ım 10 agustodta eşimle beraber oldum ve 4 yıldır korunuyorduk bu sefer korunmadık. ilk hamileliğimde olduğu gibi ağzımda metalik tat ve çamur gibi ayrıca sağ kasığımın üstünde hafif ağrı var gögüslerimde şişkinlik veakıntım şeffaf yumurtaakı şeklinde 2ww hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir Hamileliyin ilk gununden nasil belli olur lutfen bir cevap
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba,ben eşimle tam bir hafta önce ilişkiye girdim,bende spiral olduğu için içime boşaldı.adetime henüz 16 gün var fakat akıntım çok fazla,ve 3 gündür açık pembe şekilde akıntm var,bugün ise kahverengiye dönüşmüş.hamile olma ihtimalim nedir?çok tedirginim,yardimci olurmusunuz ? Teşekkürler..
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba ben bir hafta ünce sevgilimle beraber oldum hatta en az iki kere içine boşaldım ama daha 9 gün oldu hamile kalmasını çok istiyorum şu anda sadece sarı akıntısı var adetine daha 1hafta var nasıl anlıyacaz hamile olup olmadığını ikimizde çok merak ediyoru
    CEVAPLA
  • Misafir Ya sevgilimle adetimin 3.günü ilişkiye girdik ve kizligim bozuk değildi vajinal temas olmadı olduysa bile 2 defa dir dışarı boşaldı zaten ama Pedi më bişey bulaştı mi hamile kalirmiyim diye korkuyorum
    CEVAPLA
  • Misafir Ben dilek dün kan testi yaptırdım kan testinde 4885 çıktı doktor hamilesin dedi çok sevindim ama adetim gecikeli 5 gün oldu 5 günde belli oluyormuki
    CEVAPLA
  • Misafir Ya ben deliricem heralde hamile olup olmadığımi bilmiyorum adetime daha 5 gün var ve bu kasikta batma ve kramp tan yuruyemez haldeyim napicam bilmiyorum doktora gidip üzülmekte istemiyorum ; (
    CEVAPLA
  • Misafir adetim gecikti ama sadece mide bulantısı var ne yersem çıkartıyorum test yapmayada korkuyorum olumsuz sonuç alırsam diye bana bi bilgi verin kızlar ne yapmalıyım
    CEVAPLA
  • Misafir Kan testi sonucu 540 cikti benimde 2 haftalik hamisim
    CEVAPLA
  • Misafir ben de bugün tahlil yaptırdım beta hcg 62.62.1 çıktı şükür hamileyim galiba
    CEVAPLA
  • Misafir selam,ben kan analizi verdim,1,00 cikdi hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir bu ay adet olmam gerek ti olmadim test yaptim ve hamileyim bu cocugu cok istiyorum ama evli degilim sevgilimde baska yolu yok diyo kafayi yemek üzereyim
    CEVAPLA
  • Misafir benim adet günüm 4. mayıs
    CEVAPLA
  • Misafir bende bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadım. kasıklarımda tek taraflı kramp seklinde ağrı var bel agrim ve göğüs hassasiyetim var inşallah hamileyimdir. :-(
    CEVAPLA
  • Misafir bugün adet olmam gerekio ama olmadı daha. hamilemiyim acaba sırtım ve karnmda da ağrı var. evde test yapsam yarn doğru çıkarmı acaba?
    CEVAPLA
  • Misafir merhabalar 24 nisanda adet oldum. normalde 24 mayısta olmam gerekti. ve bugün doktorda kan testi yaptırdım. hamile kalmışım. sık idrar , ellerimin şişmesi , uyku , gögüslerimin şişmesi gibi durumlar yaşadım. rabbim isteyen herkese versin.
    CEVAPLA
  • Misafir en son 21 nisanda adet gördüm kendimi çok kötü hissexiyorum bu siralar acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir 2 haftalık gebelık belli olur mu ya
    CEVAPLA
  • Misafir en son 13 nisanda adet oldum.kendimi hamile hissediyorum umarım hamileyimdir.idrar testi yapsam cikir mi sonuc
    CEVAPLA
  • Misafir allahım ya adetime 5 gün var kendimi hamile gibi hissediyorum çok güzel bir şey allajım bana nasip eder ve isteyen herkese inşallah biz sevgilim şe hergün beraber olduk inş olur sağ kasığımda ağrı ve vajınamda ıslaklıklar var
    CEVAPLA
  • Misafir 06 May 2015 Wednesday 17:40 merhaba ben en son mart 14 de adet oldun nisanda olmadım sadece 1-2 tamla koyu kahverengi bir leke geldi dünde test yaptım silik çıktı doktora gittim kan testinde var çıktı ama ben geçen hafta antibiyotik ve soğuk algınlığı kullanmıştım bebeğe bir şey olur mu
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben en son mart 14 de adet oldun nisanda olmadım sadece 1-2 tamla koyu kahverengi bir leke geldi dünde test yaptım silik çıktı doktora gittim kan testinde var çıktı ama ben geçen hafta antibiyotik ve soğuk algınlığı kullanmıştım bebeğe bir şey olur mu
    CEVAPLA
  • Misafir ben 4 haftalik hamileyim karnimda ve belimde cok agri var neden
    CEVAPLA
  • Misafir rb klomen ilac kulandim.doktor tavsiyesiyle ve ustunden tam bugun 11 gun gecti nasil belirtiler olabilir hamillelik icin
    CEVAPLA
  • Misafir s l m ben martin29 da son adet tarihim iki gün önce idrar testi yaptım çıktı ama bugün havrengi akıntı geldi neden olabilir lütfen yardımcı olurmusunuz
    CEVAPLA
  • Misafir arkadaşlar gebelik kan testinde 0 öıkıyo bir günlük gebelıkler bile cıkar
    CEVAPLA
  • Misafir hocam mrhba ben mart ayının 1 inde görmüştüm adetimi ama bu ay pedim iki damla bir dahagörmedim cok istifra ediyorum sol kasıgımda ağrı var bazen bu hamilelik olabilirmi
    CEVAPLA
  • Misafir her sabah mide bulantisi var ne olabilir acaba
    CEVAPLA
  • Misafir herkese slm benim esimdede kanini test yaptilar ama hamilelik bulamadilar daha iki hafta oluyor ltf cevap yazin kac günde belli olabilir
    CEVAPLA
  • Misafir benimde adetime 7 gun var sol kasığımda ağrı var belime doğru oturup kalkarken zorlanıyorum hamile miyim değil miyim anlayamıyorum adetim gecikirse test yapacağım nasip kısmet inşallah hayırlısı olur.
    CEVAPLA
  • Misafir bnmde silik çıkmştı ultrasyonda dr bktı gebelk yok dedi sonra kanda gebelk testi yaptk dun ogrendim daha cok yeniymiş hamileymişim allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
    CEVAPLA
  • Misafir ıkı cızgı varsa hersekılde hamılesınız emın olmak ıcın bekleyıp tekrar test yapabılırsınız ama evde yapılan testler ınsanı yanıltmıyr
    CEVAPLA
  • Misafir bendeistiyorum ve bugün kan testi yaptirdim sonuç yarin hayirlisi
    CEVAPLA
  • Misafir bende test yaptım silik bir çizgi var ama tam net emin olamadık ben de anne olmak istiyorum sizler gibi
    CEVAPLA
  • Misafir bende cok istiyorum
    CEVAPLA
  • Misafir salam ben martın 15ı adet oldum.. test yapdım bır cızgı tund hat bırı acıq hıc bılnımıyen hat cıkdı bu neyı bıldırıyor
    CEVAPLA
  • Misafir 16 mart son regl dönemimdi korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kalmışım dün mutlu haberi aldım umarım hersey çok güzel olur rabbim herkese nasip etsın ınsallah....
    CEVAPLA
  • Misafir reglime 6 gün kala ikinci çizgi silik çıktı. beş gün kala yine sonuç aynıydı. kan tahlilimde hamile olduğum anlaşıldı. allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin :)
    CEVAPLA
  • Misafir bende martin 19 adet oldum 15 nisanda tahlil yaptim silik bi cizgi cikti emin olamadim kan testi ysptirdim evet hamileydim allah herkeze nasip etsin
    CEVAPLA
  • Misafir evet folik asit icin doktora gitmenize gerek yok
    CEVAPLA
  • Misafir selam kızlar 18 martta adet gördum 27 mart 1 nisan yumurtlama tarihim 6 nisanda kan testi yaptirdim negatif çıktı ama adetimden buyana göğûslerim halabuyuk ve agriyor nisanin 10 da test yapsam pozitif cikarmi
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba kizlar bende bebek istiyorum.3aydir evliyim.ama ilk iki ay hamile kalmadim urek bulantim her defasinda cokdu,goguslerim wiwmiwdi fakat adet gordum,wimdi yine urek bulantim var koku hassasiyyetim hic yok.hic acikmiyorum,ancak yimek vaktinde yiyiyorum,bi tek karnimda agri var on tarafda .halsizim.bi weyi tawimak istedigimde agirlawmiw gibi hiss ediyorum kendimi.sonuncu defa 13martda adet gordum.wimdi bir haftam var gecikmem icin.sizce ben hamilemiyim???
    CEVAPLA
  • Misafir arkadaslar bende 3 gün önce test yaptım pozitif çıktı çarşamba doktora gidip herşeysin yolunda olup olmadığını ögrneecegim inşallah
    CEVAPLA
  • Misafir ben 22 subattan beri gormuyorum bugun gebelik testi yaptim pozitif cikti pazartesi kan testi yaptiricam bende cok istiyorum acaba gercekten hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir folik asit ilaçları doktora gitmedende eczaneden alınabilirmi acaba herhangi bi zararı olurmu gebeliğe çünkü sanırım henüz iki haftalık gebeyimde.
    CEVAPLA
  • Misafir yorumunuzu bu alana yazabilirsiniz.31 martta tüp bebek yaptık ve ancak 11 nisanda öğrennicez tutup tutmadığını zaman geçmiyor çok heycanlıyım :(
    CEVAPLA
  • Misafir allahim herkese nasip etsin o mükemmel duyguyu ben bugün öğrendim hamile olduğumu ve o kadar çok sevindimki çocuk başka bi duygu esimde çok sevindi ve benda 17 yaşındayım ama çocuk çok istiyorum 5 aylikta ewliyim:::))))
    CEVAPLA
  • Misafir Merhaba. Size icimin rahatlamasi icin bi soru sormak istiyorm yanitsiz birakmazsaniz sevinirim.ve simdiden tesekkur ediyorm ben 10martta adet oldm 4gun suruyor duzenli 27-28gunde adet olurum aksamaz hic yumurtlama tarihim 24marta denk geliyo ve ben 21-22martta beraberlik yasadm geri cekilme yöntemi kullandik ama net hatirlamiyorm icime bosalmada gerceklesmis olabilir sizce hamile kalma olasiligim nedir ?
    CEVAPLA
  • Misafir adetimden 2 gün önce eşimle birlikte olduk ve korunmadık. acaba gebe kalma ihtimalim ne olabilir?
    CEVAPLA
  • Misafir aynı şeyler bende de 3gündü oluyor.bu gün test yapdım bi şey çıkmadı
    CEVAPLA
  • Misafir 1 bucuk sene once 5 aylik dusuk ikizler dogurdum cok uzgundum resmen hayat uzerime yikilmisti,1 bucuk yildirda cocuk istiyoruz fakat klomen serephone incir sogan kurleri ne fayda bi turlu bekledigimiz sonuc gelmiyordu en son 17 subatta adet oldum subat 28 cekiyordu ve klomen icip sonkez deneyip rahim filmi cektiricektim amaa cok sukurki rabbime idrar kan testi sonuclari olumluyduu hamileyimm ama ultrasyonda goremedik daha rabbim bu yolda kimseyi yarim birakmasin isteuen herkese nasip etsin coksukur
    CEVAPLA
  • Misafir benimde ayni 17 subat son adetim 3 kez test yaptim pozitif cikti tahminim 3 hafta 3gunluk allah biranonce saglikli bi sekilde kucagimiza almak nasip etsin
    CEVAPLA
  • Misafir cvp bekliyorum
    CEVAPLA
  • Misafir ya ben 3 hafta once kirunmasiz ustuste 2 kere iliski yasadim adetimde 4 gun gecti ve goguslerim cok aciyorrr tasiyamiyorum adetten oncede olurdu ayirt edemiyorum hamilemiyim acaba
    CEVAPLA
  • Misafir arkadaslar subat 28 cekiyordu adet gunlerinizi iyi hesaplamaniz gerekir mesela benim adet tarihin 17 subatti yumurta catlatma hapi klomen kullanmaya basladm adetimin 5.gunu ve 2 martta ovitrelle vuruldm 17 subattan bu yana adet olmadm 3 tane idrar testi yaptm pozitif cikti bugun kontrole gidip kan testi yaptircam cok mutluyuz eşimle 8 aydir bebegimiz olmuyordu son adet tarihinden hesaplarsam 5 hafta 1gunluk hamile. 2marttan hesaplarsak 3hafta 2 gunluk hamile cikiyorum isteyen herkese nasip etsin rabbim.
    CEVAPLA
  • Misafir ama neden cevap vermiyorsunuz?
    CEVAPLA
  • Misafir arkadaslar benim son adet günüm 15 şubatti.bu ayin 7sinde doktorum hamile olmadığımı söyledi 10 gün içinde olursun dedi ama olmadım.dün test yaptım pozitif cikti acaba kullandığım ilaçlar bebeği etkilemismidir.ne olur yardimci olun çok zor durumdayim:(((
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba; adetime 7 gün var ve sol kasigimda 2 gündür sürekli agri ve batma var. cok çabuk yorulmaya basladim hamilemiyimdir?
    CEVAPLA
  • Misafir tahminime göre hamileyim diodum 1 gunum gecti test yaptım hamileyim;))
    CEVAPLA
  • Misafir aynı belirtiler bendede var. test yaptım ama negatif, adetin gecikmesi gerekiyormus. ben hamile olduguma inaniyorum 2. tecrubeme göre.
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben ben 2 yada 3gun kahverengi lekelenme yaşadım ve sonra kırmızı kan geldi sizce hamilemiyim. mide bulantısı baş ağrısı ve göbek ve kasiklarda kasilma var
    CEVAPLA
  • Misafir meraba ben 10 aylık evliyim 23 şubatta regl limi oldum.suan aşırı migde bulantım var ve ağzıma acı şu geliyor. kasık ve belde ağrı cok.aniden ayağa kalkınca başım dönüyor sık idrara çıkıyorum .ve cok çabuk açıkıyorum. hep uyumak istiyorum . ve regl limi 6 gün kldi sizce test yapsam cikarmi .... nolur bana yardımcı olun...
    CEVAPLA
  • Misafir çift rahim var ve 2 senedir cocuk bekliyorum ::(
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba arkadaşlar bebek düsünüyoruz ve adet günüm 18 matt fakat 5 gün oldu adet sancısı gibi ağrılarım normalde olmazdı ve göbegim ve basenlerim sisdi sizce hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir selam arkadaslar bir haftalik gebeym asri dercede bulantm ve istahsizligm var ac yatiyorm ac kalkiyorum bi oneriniz varmi
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba arkadaşlar biz bir bebek düşünüyoruz adetim normalde her ay aynı günde oluyordu fakat bu ay 3 gün geçti bende son zamanlarda aşırı yorgunluk uyku isteği ve yemekten sonra hafif bulantılar var arada kasıklarımda kasılmalar var göğüslerimde hassasiyet var sizce hamilelik testi yapmalı mıyım ?
    CEVAPLA
  • Misafir hamile miyim diye soran tüm arkadaşlar adetime 11 gün kala sabah ilk idrar ile gebelik testi yaptım ve sonuç çok hafif pozitif çıktı ertesi günde kan tahlilim 17 b-hcg değeri verdi. merakınızı bu şekilde kesin giderebilirsiniz. önemli olan sabah ilk idrar ile test yapmak ;)
    CEVAPLA
  • Misafir hamilesin
    CEVAPLA
  • Misafir ben seda bizde bebek istiyoruz adetime 3 gün var ağrısı kaşık larim belimde ağrı hamile olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir mrb ben mehtap klomen ilc kulandim ve iiki gunde bir iliski yaptik hala devam bazen esimin akintisi disariya cikiyor sirtuztunde bile cikiyor neden cikiyor bilmiyorum ama sizce hamilemiyim cok merak ediyorum lutfen yardim istoyorum sizden
    CEVAPLA
  • Misafir merhabalar ben ceyda eşimle döllenme zamanında ilişkiye girdik ama içime boşanmanın gecrçenlerdede yazmıştım 7 subat adet gordum 21 subat ta döllenme zamanında birlikte olduk içime boşanmadı adetime daha var aşağıda yazdığım gibi belirtiler var bugünde birlikte olduk kalcama boşandı sizce hamile olabirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir yasadığım ıkı doğum tecrubesıne gore hamilesın
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben bir buçuk yıllık evliyim ve bebek istiyoruz adetime bir hafta var fakat bende son günlerde kasıklarımda ağrı mide bulantısı baş dönmesi çok yoğun akıntı halsizlik ve duygusal değişiklikler var sizce hamile olabilir miyim ve hamilelik testi ne zaman doğru sonuç verir ? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..
    CEVAPLA
  • Misafir ben mehtap 20ysindayim bebek istiyiruz doktora gitim klomen ilac verdi kulandim simdi adetimin 16gunde adetimin yaklasmasi ben hamilemiyim cok merak ediyorum bu ilaci kulandiktan sonra karnim ve sirtim cok sidetli yanma var bebek beliryileri nelerdir
    CEVAPLA
  • Misafir hamilesin
    CEVAPLA
  • Misafir selam aleykum arkadaslar benimde gynlrim gecti bnim cık asrı bel agrısı vardı kasklrda agrıı fln iste sancımda vardı evde test yaptınm cıkmdı hastaneye gıdıp test yaotım cok sukur iki haftalı hamileyşm dahada sancm var devam edıyr cok kotu ama yni bnde oyle basladım ins sizde hamile kalırsunız cok guzel bi duuygy herkese tafsiye ederi
    CEVAPLA
  • Misafir ben adetimden 12 gun once oldum ama adet gibi degildi hafif hafif kan geldi ve simdi sol kasigim agriyo goguslerim agriyo surekli yemek yiyorum ve idrara cikiyorum 7 aylik evliyim aceba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben subatin 7 de adet gordum esimle 21 subatta iliskiye girdik dollenme zamanimdi icime bosalmadi ama bayabi icimde durdu simdide gogusumde buyume asiri yorgunluk uyuma istegi var adetime var daha sizce hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir slm arkadaslar benimde sol kasigmda yanma var acab hamilemiyim yarin adet olmam gerekiyor ama hapda kulandim duphaston diye bekliyorum isti ayni regel olacakmis gibiyim ama bilmiyorum rabbim hayirlisini versin
    CEVAPLA
  • Misafir 3 haftalık gebelikte annedeki değişimler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim
    CEVAPLA
  • Misafir spraili cikarali nerdeyse 2 ay olucak gecen ay kalmadm bu ay bekliyoruz ins yasim 33 3 cocigu istiyoruz 9 yil sprail ile korundum acaba hamile ne zaman kalirim
    CEVAPLA
  • Misafir 5 haftalik hamileyim ve agrilarim var acaba normal mi. allahım herkese nasip etsin
    CEVAPLA
  • Misafir mrb arkadaş lar ben geçen ay düşük hastaligım biteli 15 gün oldu 15 gündür midem nulanıyo kendimi çok yorgun hissediyorum hassasiyetlik var bazı şeylerden tiksiniyorum acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir merhabalar arkadaslar bende bir yillik evliyim ve bi hebegimiz olsun cok 7stiyoruz en son 20 ocakta adet oldum test yaptim ama negatif goguslerim sisti belim cok agriyo ve hastada olmadim hamile olabilirmiyim cok istiyorum
    CEVAPLA
  • Misafir ben 24 ocakta kimyasal düşük yaptım. düşük sonrasında korunmadık ve ovülasyon testi yaptım. şimdi belimde ağrı var ve göğüslerimde hafif ağrıyor. yeni adet tarihim eğer 24 şubat ise daha adetime 8 gün var benim merak ettiğim belirtiler bu kadar kısa bir zamanda kendini belli eder mi yardımcı olursanız sevinirim
    CEVAPLA
  • Misafir ben en son 19 ocakta hastalandım. 11 şubatta eşimle ilişkiye girdim. bugunde adet oldum hamile olma şansım ne kadardır.. teşekkürler
    CEVAPLA
  • Misafir ben test yaptım fakat sonra aynı şekilde adet kanamam olmaya başladı şimdi hamile miyim ? degil miyim?
    CEVAPLA
  • Misafir allah çocuğu olmay herkese sağlıklı çocuklar versin inşallah
    CEVAPLA
  • Misafir hamileyim galiba uc hafta oldu ıkinci cocugum olucak
    CEVAPLA
  • Misafir bende çok istiyorum ha mile olmayın ne olur dua edin benimle için ve olmayanlar.
    CEVAPLA
  • Misafir hamile kalmak istiyorum adetime daha var ama beyaz bir akıntı ve kaşıklarım agriyor ara arada migdem bulniyor sizce hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba bende adet gunum 18 ocaqdaydi ikinci adet gunume hele var. ama qasiq nahiyemde birden agri baslayir ve herden belimde agrilar var ola bilirmi hamileyim... allahim insallah hamileyim
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba bayanlar 16 ocakta adet oldum aderime6 gun var dis agrisi çekiyorum antibiyotik ismem lazim hamile olup olmadaigimi cabucak nasil ogrene bilirim acil
    CEVAPLA
  • Misafir ben de hamileyim:)inshallah allahim bu duyquyu her kese yashatir.
    CEVAPLA
  • Misafir selam ben ocak 13 te afet oldum 27 şubatta kahverengş kanamam oldu bu 2 gün sürdü.bu günde beyaz kremi akıntı var tüm bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi
    CEVAPLA
  • Misafir bende bugün öğrendim hamile olduğumu umarım aynı mutluluğu sizde yaşarsınız.
    CEVAPLA
  • Misafir bugun hasta olmam gerekiyor normalde.eczaneden gebelik testi alsam hamile olup olmadığımı öğrenebilirmiyim.
    CEVAPLA
  • Misafir insallah hamilesindir bende ayni duygular icindeyim :)
    CEVAPLA
  • Misafir allah isteyen herkese nasip eder insallah bu duyguyu insallah banada arkadas lutfen dua edin insallah bu ay hamileyimdir adetime iki gun kaldi ama gecmek bilmiyo insallah hamileyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir salam hamileliyin 1/2 hefdeliyinde dusuk risqi olur dusukluk bas verdoyi zaman hansi elametler olur
    CEVAPLA
  • Misafir slm ben ilk bebegimi kaybettim doktorlar yarım sene korunmamı söylediler. bende 7 ay haplan korundum artık bıraktım 10.01.2015 den beri eşîmle bebek planlıyoruz karnımda agrılar oluyor ve midem de bulanıyor yediğim yemeklerden pek tat alamıyorum ağzımın içi acımsı gibi ama daha günümün gelmesine iki hafta var sizce hamilemiyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir slm nasılsın ıyımıdınzzzz
    CEVAPLA
  • Misafir iyi gunler ben dusuk yapdim 25 aralik 2 hafta gecdi doktora gittim bana hemen hamile kalirsin dedi bizde okey dedik calismalara basladik 10 ocakda basladik 2 hafta gecttı sızce hamılemıyım...
    CEVAPLA
  • Misafir evet
    CEVAPLA
  • Misafir altkarın bölgesinde agrı var ve asırı stres yapıyorum adet zamanım gecti sizce hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir 22 gundur adet olamıyorum sizce hamilemiyim ve kasıklarda agrıma var
    CEVAPLA
  • Misafir Evet hamileyim test yapthrdım
    CEVAPLA
  • Misafir selam iki hafta once hamilelik testi yaptim pozitif cikti adette gormedim kesin hamileyim ama skrmak istedigim atesim ve karin agrilarim var bunun sebebi nedir.
    CEVAPLA
  • Misafir yok cnm bunlar son 3.4 gün kala daha siddetli oluyr
    CEVAPLA
  • Misafir yk henüz degilsin bu agrilar 3 gün kala cok siddetli oluyor bende byle cünkü
    CEVAPLA
  • Misafir mrb aşılama yaptırdım 15 gün oldu ve iki gündür aşırı beyaz peynirimsi akıntım var hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba.benim adet gunume 14 gun var.belimde ve bacaklarimda agrilar var.bir de basim surekli agriyor.hamile ola bilirmiyim sizce?
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba benim adet tarihime 12 gun var ve bel agrim bacaklarimin agrisi cok oluyor icim bulaniyor ama kusacak kadar bulantim yok karnimda siskinlik var ve gögüs uclarim dokununca aciyor . sizce hamile olabilir miyim ?
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba bir kiz cocugu annesiyim ve ikinciyi istiyoruz buu ay belli olucak kasiklarim da agri yok ama hapşurunca agri giriyo belim agriyo birde beyaz kokusuz akintim var sizce hamilemiyim tst yaptirmak istemiyorum :(
    CEVAPLA
  • Misafir slm ben normalde 23 de adet olurdum 28 ekimde adet oldum en son simdi 4 ocak mide bulantisi falan yok ama belim arada olmak sartiyla kasiklarim ariyo ve gogus arti gogus uclarim cok agriyo fakat test yaptirmaya korkuorum ya hamile degilsem uzulmek istemiyorum sizce bbu tarz belirtileri olan varmiydi hamile olup
    CEVAPLA
  • Misafir ben 6 aylik evliyim.hamile deyilim.ama bu ay bi seyler olacagina inaniyorum.insallah olur.bazi belirtiler var bende
    CEVAPLA
  • Misafir benim mide bulantım sabahları çok oluyo normalden daha erken uykum geliyo ve sabah çok zor uyanabiliyorum bazı kokularda ise midem çok bulanıyo ama adet ile ilgili bi sorunum yok hamile olabilir miyim ?
    CEVAPLA
  • Misafir slm ben en son 2 aralikta adet gordum henuz adet gormedim birde goguslerimde hafif agri ve buyume var ve surekli bel agrisi var acaba hamilemiyimdir??
    CEVAPLA
  • Misafir slm ben ekim ayının sonlarında ilişkiye girdim eşim boşalacağı zaman çekildi yinede tam emin değil kasım ayının yirmilerinde adet gördüm aralık ayında adet görmedim ocak ayının ikisinde adet gordum ama kanamam normal gelmiyor bana hamile olabilir miyim ?
    CEVAPLA
  • Misafir hamileyim uç haftalık ama çamurumsu lekem var korkuyorum normal mi acaba:(
    CEVAPLA
  • Misafir ben 15 aralikta catlatma ignesi oldum acaba hamile kalma olasiligim be kadar
    CEVAPLA
  • Misafir kan testim 77.89 çıktı pozitif yazıyor hamile miyim
    CEVAPLA
  • Misafir benim adetime12gunvar ama kasikve karnimda cok agri veakintim cok var
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba benimde adetim 3 gün gecikti. bugun test aldım yarı silik pozitif çıktı on dk durdu sonra tamamen kayboldu. iki haftadır aşırı kasık ağrm var ve nette hep belirtilerde kasık ağrısı yazıo acaba haile miyim çok merak ediyorum
    CEVAPLA
  • Misafir slm arkadaslar
    CEVAPLA
  • Misafir gecen ayın 20 son adet zamanım gunume daha var ama hamılelık ten supelenıyordum ama testte cıkmadı gunume daha 1 bucuk hafta kaldı mıde bulantısı bas donmesı asırı sınır terleme yorulma asırı uyku halı basladı hastahaneye gıtım kan tahlılınde hamıle cıktım kanda 2 haftalık hamılelık ama doktorum ıse 3 4 hafta lık hamılesın dedı. anlayamadım hangısı.
    CEVAPLA
  • Misafir merhaba ben 1 hafta once adet oldum ama normal adetim gibi degildi cok az geldu ve bitti. aetim baslamadan once mide bulantsi varfi hafiften adetim bittikten sonrada mide bulantisi kusma.istegi arada kusma bas donmesi tansiyon dusuklugu bas agrisi sigaradan igrenme bazi kokulardan tiksinme goguslerde agri hassasiyet uyku sorunu vardi bugun test yaptim eczaneden aldigim idrar testiyle ama sonuc negatif cikti. sizce yorumu ne olabilir bu yasadiklarimin.
    CEVAPLA
  • Misafir mrb ben nişanlısı a ilişkiye girdim içine boşaldı ama 2 haftadnym bi arı bi sızı hisetmdm ardındn hemen hap aldım hamilemym sizce
    CEVAPLA
  • Misafir sevgilimle ilişkiye girdim içime boşaldı yaklaşık 3dk üstümden kalkmadı dışta vajinanın yikadim ama dişini ertesi sabah hap alcaktim hamile kalmayım diye ama ben sabah kanama oldum ne olduğunu anlamadım hamilemiyim degilmiyim anlamadım cvp yazar misiniz
    CEVAPLA
  • Misafir benim iki gün önce beta hcg 26,96 idi bugun71036 hamıle mıyımdır
    CEVAPLA
  • Misafir eyvah beaaa sorulara bak burcunu da yazsayddın doğurmayın olm siz evlada yazık
    CEVAPLA
  • Misafir bnm 40 gunum gecti adet duzenm de vardi ama her ey 35 gundr bir oluydum bu ay olmadim bnm bitane oglum var onu emziriyrum brbucuk yasnda adet belirtiside yok ama hamilemiym cok merak ediyrum cevaplasanz sevinirm
    CEVAPLA
  • Misafir hocam ben sevgilimle ilişkiye girdim ama öyle çok olmadi sadece sevişmek ve sonra onun menisi benim ustume boşaldı yani kızlık zarim. açılmadı ama üstten o zevkten ustume bosaldi. hamile olma riskim varmı...???
    CEVAPLA
  • Misafir meraba ben 2 buçuk aylık evliyim ve eşimle adeten çıkar çıkmaz beraber olduk ve şu an adetime 1hafta var ve ayrıca sürekli mide bul antım karın ağrı m ve kas ıçokk ağrım bi de kokulardan çok rahatsız oluym sizce hamile olabilir mıyım
    CEVAPLA
  • Misafir meraba ben 4 aylık evliyim canım eksi erik istio hamilemiyim acaba?
    CEVAPLA
  • Misafir hocam ben iki aydıraydır korumasız iliskiye giriyorum ewliyim çocuk istiyoruz adetimin besinci gununden duzenli ilişkiye giriyoruz belim de agrılar olustu acaba hmilemiyim tesekurlertesekurler simdiden
    CEVAPLA
  • Misafir selam benim adet gunumnen 5 gun kecib test yapmisam 2 xett gelib amma mene azca kan lekesi deyin lutfen cevab verin
    CEVAPLA
  • Misafir bizde bikmiyoruz keşke cvb veren olsa
    CEVAPLA
  • Misafir selam ben gebe olabilirmiyim
    CEVAPLA
  • Misafir selam
    CEVAPLA
  • Misafir mrhb benim adet olmama adet olmama 4 gün war bulantım karın ağrılarım yogunluk halsizlik we iştahım war acaba hamile miyim?
    CEVAPLA
  • Misafir mrb ben evliyim ve dogum kontrol hapi kullaniyordum yanliz son regl den sonra esim korundugu icin ben korunmadm son regl tarihine yaklask bir hafta kaldi ve iki gundur bi bulantı ve hafif bas dönmeleri hissediyorm ve korkuyorm acaba hamile kalabilme ihtimalim nedir yoksa cok düşündüğüm icin psikolojik men mi oyle hissediyorm anlam veremiyorm lutfen acil cvp verir misinz...
    CEVAPLA
  • Misafir meraba ben 2 yıllık evlıyım gecen ay sonunda adetım geldi bitti ve 1 hafta snra kasık bölgemde ağrı oldu ve büyüdü gibi bulantıda var hamilemiyimdir
    CEVAPLA
  • Misafir selam benim adet olmama 1 haft a kar var ama yureyim bulaniyo acaba hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir mrb ben adetim bi hafta gectikten snra kanama oldu ama kan cok acik renkte ve pihtilasmis kan parcacigi vardi. et gibi biseydi ama et deildi. parcacikta buyuktu. bi iki saat kanama dvm etti durdu sizce dusuk yapmis olabilir miyim
    CEVAPLA
  • Misafir yymurtlama donemimde eşimle iliskiye girdim yarın adet günüm vücut sıcaklığında artış var karın altı bölgemde hafif hafif bir haftadır süren kasılmalar oldu. . hamilemiyim
    CEVAPLA
  • Misafir slm arkadaslar acaba hamilemiyim benim adetim kesik kesik geliyor acaba ustemi kaldim cok fazla akintilar gelup gityor 2 gun oldu basliyali ara ara gelyor ve geciyor dun gebelikctesti yaptim negatif cikti daha erkenmi yoksa
    CEVAPLA
  • Misafir mrb.ben 29 ekimde adetten bittim kask ağrım 1-2 kere de midem bulandı ve su anda da rahimm de ağrı var ama adettime 1 hafta var sizce hamile miyimdir???? lütfn cevap verin .s
    CEVAPLA
  • Misafir hamilesin
    CEVAPLA
  • Misafir ama var .ama korkuyorum
    CEVAPLA
  • Misafir ılk bir haftalık hamilelikde ne gibi belirdiler oluyo cvp verseniz sevinirim
    CEVAPLA
  • Misafir men 5 gunluk hamileyem daha dogrusu bilmirem 5 gunluk vaxtimdan kecib test eledim 2 qirmizi oldu bu ne demekdi
    CEVAPLA
  • Misafir hamilemiyim bilbilmiyorum ama bir gece sanki yureyimde bir bebek var ve haraket ediyor bu belirti bilirmi ayrica o gecisin adetim bitmisti
    CEVAPLA
  • Misafir beta hcg testim 6.39 referans ilk haftada 5-50 arası yani??? sizce bayanlar
    CEVAPLA
  • Misafir akadaslar merhaba. bn daha cok yeni hamileyim 2, 5 haftalik.bzde bebek istiyorduk 9 aydir korunmuyoduk cok sukur suan hamileyim. ınsallah sagsalim saglikla onu kucagima alirim. rabbim herkese buguzel duyguyu tattirsin. bnm normalde bugun adet olmam lazim fakat bnde tiksinme baslafi bnde duramadim idrar testi yaptim iki tane yaptım ikisisndede ikinci cizgi belli belirsizdi. k verdim dun sonuc aldim şükür allahıma ki 2, 5 haftalik olmus
    CEVAPLA
  • Misafir ben de anne olmak istiyorum bebeğimi kucağima almak her ay adet ğünlerimin geçmesini bekliyorum adet olduğumda çok uzülüyorum allah büyük insaallah rabbim istiyen herkese nasib eder olnuyorsada napak olekmi
    CEVAPLA
  • Misafir bende yaklaşık iki senedir bekliyorum umarım bu ay bende hamileyimdir.kasık ağrısı bendede var. sağ tarafta.adetime 4 gün var.dua edelim inşallah allah isteyen herkese nasip etsin.
    CEVAPLA
  • Misafir herkez değil herkes, s ile yazılır
    CEVAPLA
  • Misafir adet günüm nerdeyse iki hafta oluyor geçiliyor acaba hamilemiyim yardımcı olun lütfen
    CEVAPLA
  • Misafir benimde adetime 13 gün var fakat kasıklarım acayip ağrıyo ve sabah uyandığımda midem bulanıyo çok aacaba hamilemiyim bilmiyorum bu ay ovulasyon testinde erken yumurtladım baktım inşallah olurya çok istiyorum neolur dua edin allahım büyük inşallah olur arabaya bindiğimde bile midem bulanıyo bel ağrımda çok
    CEVAPLA
  • misafir bende ikinci cocuguma hamile oldugumu ögrendim bugun cok mutluyum benimde daha cok yeni 1 hafta yada 10 günlluk falanmıs
    CEVAPLA
  • misafir 1 ay 12 vunluk evliyiz ve hamileyim allah isteyen herkeze versin
    CEVAPLA
  • misafir arkadaşlar bende bebeğimin olmasını çok istiyorum bi tane düşk yaptm ve çok üzgünüm bugün adet günümdü olmadım daha aceba idrar testini kaç gün sonra yapsam net çıkar kafam karışık siz nasıl duygular hissetiniz hamileyken nerden anladınız
    CEVAPLA
  • misafir bu gün erken gebeliği belli eden test aldım ve sonuç pozitif çıktı diğer testler hemen belli etmiyor ama bu test 15 tl ve 10 günde olsa belli ediyor tavsiye ederim çok karışık duygular içindeyim eşim sevinçten uçuyo çok duygusalım ve bir kaç gündür sabah bulantı ve ağzıma acı su geliyordu rabbim isteyen herkeze versin inş
    CEVAPLA
  • misafir bende de 4 5 gündür kaşık ağrısı ve baş ağrısı var.2 gündür de midem bulanıyor.eger hasta olmaz isem inşaallah hamileyimmi dir.2aydir bebek istiyoruz rabbim inşallah çok aratmaz eğer hamile isem 10 gun sonra burda yazarim
    CEVAPLA
  • misafir bende anne olmak istiyorum ve benimde gününe az kaldi bana da dua etmenizi istiyorum dilerim allah tan bizim ve bizim gibi cocok isteyenler allah im nasip etsin inşallah asilinda bende hissediyorum hamileliği ama test yapmadan sevinmevinmek istemiyorum korkuyorum uzulurumdiye allah büyük inşallah allah bu ay bos cikarmaz tek dileğim
    CEVAPLA
  • misafir off kasığimda hafif batma var hafif mide bulantım var sizce hamilelik belirtisi mi biri bana yardim etsin :(
    CEVAPLA
  • misafir adetime 4 gün vardı idrar testinden cift cizgi cikti.:) hayırlısı olsun..allah herkezin gönlune gore versin
    CEVAPLA
  • misafir ewet inşallah bende 3uncu haftasına girdim hamileligimin 6.haftasına kadar yinede çok sabırsizlaniyorum inşallah rabbim tamamina erdirir isteyen herkese de bu duyguyu tattirir inşallah
    CEVAPLA
  • misafir bende gebe kalmayı bekliyorum dua niza ihtiyacım var
    CEVAPLA
  • misafir arkadaslar hamile kalinca ilk iki hafta fiziksel bi belirti hissediliyo mu
    CEVAPLA

İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.